Skip to main content
  • 7.07.2022.

Turska superzvijezda Mahmut Orhan stiže u Diamond na Krku

U novom klubu kod Malinske nastupa 15. srpnja • Istanbulski producent osvojio je svjetske top ljestvice svojim house hitovima

Piše: 


Dotaknuti ljude emocijom i stvarati glazbu koja se sluša uvijek iznova, cilj je Mahmuta Orhana, turske superzvijezde čiji su hitovi osvojili svjetske top liste. Istanbulski house producent još je jedna u nizu zvijezda koje nastupaju u klubu Diamond, novoj destinaciji zabave na sjevernom Jadranu.

U novi klub na Krku dolazi u petak, 15. srpnja kao DJ sa svojim setom u kojem prevladavaju deep house, nu disco i groovy indie dance. Produkciju je počeo istraživati već kao 14-godišnjak kad je i stvorio prve pjesme, a karijera mu je strelovito narasla posljednjih godina nakon uspjeha njegovih plesnih i radijskih hitova kao što su Feel, 6 Days i Save Me, ali i remixa naslovne pjesme iz serije Game of Thrones.

Uz kombinaciju suvremene house produkcije i orijentalnog zvuka, Orhanovi hitovi prikupili su na internet servisima ukupno milijardu pregleda, a njegovo se ime nalazi na popisu izvođača brojnih svjetskih festivala. Popularan je i u cijeloj regiji gdje je nastupao na festivalima poput Ultre, Exita i Sea Stara, a čuven je i njegov spektakularni nastup kod Plivskog vodopada u Jajcu.

Mahmut Orhan nastupit će u Diamondu samo dan nakon DJ Diesela odnosno nekadašnje NBA zvijezde Shaquillea O'Neala, a već u nastavku tjedna slijede BSH party s poznatim srpskim DJ-em Markom Nastićem (16. srpnja) te RNB Confusion večer s live nastupom sve popularnijeg glazbenike Zemba Latife (17. srpnja).

Impresivan niz izvođača obilježit će ovo ljeto u klubu koji je već nakon samog otvaranja osvojio ljubitelje moderne elektroničke glazbe.

Ulaznice za nastup DJ Diesela dostupne su putem poveznice.

Više informacija na stranici diamondclub.hr te na društvenim mrežama kluba Diamond.

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk