Skip to main content
  • 1.08.2022.

Twisted Beach uz Ukrajinca Kirika na Copacabani u Plominu

Twisted Beach se vraća 6. kolovoza na najdražu party plažu u Plomin Luci, u beach bar Copacabana!

Piše: 


Intimni ambijent u prekrasnoj borovoj šumici opet se pretvara u plesni podiji uz vrhunski audio vizualni doživljaj. Glavni gost dolazi iz Ukrajine i spada u sam vrh nove ere dj-a i producenata u underground minimal house zvuku – KIRIK.

KiRiK je prvi put gostovao u Pazinu krajem godine u sklopu Seriously Twisted partya. Iz grotla rata stigao je u Hrvatsku s obitelji u potrazi za boljim sutra, i naišao na ekipu sa scene koja ga supportira pa je tako vrtio još i u Rijeci na SDF-u, i na nekoliko evenata po Kvarneru. Inače kao umjetnik gaji veliku strast prema kvalitetnim zvukom.

Njegov zvuk stalno napreduje i uvijek pokušava isporučiti publici svoj osobni stil, a to je vožnja od deepa do techa sa jakim groovom. U njegovoj karijeri trenutno se desila velika obljetnica a to je izlazak 50-te ploče s njegovim potpisom! Support Kiriku biti će satkan isključivo od domaćih imena s Labinštine. Ulaznica 60 kn do ponoći, 80 kn poslije.

KIRIK – UA (Memory Remains, Uzvar)
MARIN BIOCIC
TINO DOBRIC
MATE
BTB COLLECTIVE

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2