Skip to main content
  • 25.03.2018.

Uskršnji drum’n’bass u Epicu!

Još samo jedan vikend preostao nam je za otplesati u ovome mjesecu pa tom prilikom putujemo do Osijeka na Epic Easter.

Piše: 

Nismo se stigli ni okrenuti, a 3. mjesec već je pokucao na vrata. Približavamo se ljepšem vremenu i dužem trajanju dana, a s njim i nezaobilaznoj festivalskoj sezoni. Tako su dva poznata slavonska festivala odlučila udružiti snage i organizirati zajednički event. “Misli globalno, djeluj lokalno“ krilatica je kojom se ekipa iz Vukovara i Valpova povela, pokazujući time zapravo prijateljstvo i spremnost na međusobne suradnje.

VuBass i Reunited Festival  svojim predanim radom i organizacijom dugi niz godina privlače mase diljem brdovitog Balkana, a njihov rad Slavoniju stavlja na glazbenu mapu Hrvatske.

Gdje bolje provesti preduskršnju subotu nego u klubu Epic u Osijeku? 30. ožujka Kula, Max, Nobru i Mefa vrte cijelu noć i obećavaju dobru zabavu, al ii vrijedne nagrade koje će podijeliti na eventu. Početak party-a zakan je za 22:00h, a upad je 25 kn prije i 35 kn poslije ponoći.

[FBevent]
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk