Skip to main content
  • 26.03.2018.

Proteklog vikenda u Miamiju se oformio najjači ženski b2b duo!

Već godinama ovo doba godine prolazi u znaku Miamia, grada koji biva jednako krcat DJima kao i publikom koja je došla uživati i plesati uz iste i gdje se događaju brojne zanimljivosti.

Piše: 

Iz grada Chicaga, gdje se rodio globalni fenonem znan kako House glazba, potječu dvije heroine elektroničke glazbe o kojima će se još dugo pričati. Naime, iako su sve oči uprte prema 20. godini Ultra Music Festivala, samo koji dan prije, na pool partyu domaćina Pete Tonga mbe odigrao se b2b set koji nam je zapeo za oko i sigurni smo kada kažemo da se radi o najjačoj ženskoj kombinaciji za DJ pultom ovoga trenutka.

Radi se o Honey Dijon i The Black Madonni koje su, što je pomalo i začudujuće, po prvi puta zajedno zasvirale. Brojna ženska imena udružila su snage ovih godina i za pultom odradile set za pamćenje. Bilo je tu raznih kombinacija koje su uključivale Ninu Kraviz, Ellen Allien, Anju Schneider, Cassy, tiNi, Moniku Kruse, no to zapravo nisu bili susreti dugog vijeka.

Ali zato, po svemu sudeći, susret Honey Dijon i The Black Madonne, nešto je o čemu ćemo slušati sve češće iz razloga jer su obznanile kako nas od sada tjeraju na ples pod imenom Black Honey.

Bio je to susret dviju osoba koje gaje podjednaku strast prema, ne samo elektroničkim zvukovima, već i mnogim drugim stvarima, i na prvu su kako same kažu, kliknule. Da stvar bude bolje, sve je preko audio zapisa zabilježio BBC Radio 1 te se prošloga petka navečer vrtila dvosatna repriza njihova seta u okviru Essential Mixa.

Znate kako ljudi često spominju ljubav na prvi pogled, pa čini se da se to dogodilo i u ovome slučaju. Obje su ovo označile kao susret dviju prijateljica koje rade ono što vole i nastavit će tu zajedničku ljubav dijeliti i dalje.

Gdje i kada će već sljedeći puta nastupati kao Black Honey nije poznato, vjerojatno su još i same pod dojmom, ali kako se na internetu sve brzo sazna sigurni smo da ćemo detalje doznati uskoro.
 

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2