Skip to main content
  • alt
  • 2.10.2014.

Vikend preporuka – Gospođica Belucci i humanitarac

Hodate li okolo s košaricom u koju stavljate sve brige koje uberete? 

Ne brigajte više dragi naši jer donosimo nekoliko preporuka kuda biste se mogli uputiti u bespućima (semiproduženog) vikenda pred nama.
Ti, putniče ovog elektro svemira, u potrazi za novom avanturom slobodno se uputi na naš kalendar za detaljnije informacije, ali ako dopuštaš voljeli bi i najaviti neke „ OMG jedva čekam“ zanimljivosti koje iskaču.

Petak je tradicionalno nešto slabiji u ponudi od subote, kao recimo u posljednjoj rundi na zelenoj tržnici kada se svi već spremaju kući ali još uvijek se može naći pokoji sočni dragulj. Tako bismo Tebi i Tvojoj party ekipi preporučili da se uputite prema zagrebačkom Depo klubu na Tech D House gdje će vas dočekati diva scene DJane Niki Belucci a podršku dami, koju je jednako zanimljivo gledati kao i slušati, dat će DJ Matya na partiju koji će trajati punih 8 sati, od 22 sata do zore.

alt

Ako ovo nije baš vaša šalica čaja (ili krčag pive) slobodno se uputite u AKC Medika/Attack na kojem će za vas svirati duo Hexenschuss (NL) sa domaćom podrškom Delayer. Čekaju vas hipnotički ritmovi bubnjeva sljubljenih sa synth elektronikom, psihodeličnim izletima i prstohvatom postpunk elemenata, dok će rezident Kruzer partyja u Medici, Delayer prošetati s vama ponešto nebičnijim i mračnijim i zakučastijim kutcima elektroničke glazbe.
{youtube}LNNwOi0fbnU{/youtube}

Leeks, Matz, Kula i Tekitoka, četvorka Dirty Beatza, poznatog zagrebačkog Drum'n'Bass kolektiva Dirty Beatz, otvaraju sezonu ove subote 4. listopada u Attacku uz novu generaciju glazbenika i talenata svjetske DnB scene – DLR & MC GUSTO, koje već nekoliko godina ugošćuje i Outlook Festival najveći europski festival bass glazbe koji se održava u Puli. Ova ranojesenska večer pružit će pravi britanski underground zvuk od dva iznimna talenta koji se nalaze na uzlaznim putanjama svojih karijera, podržani u radu od mnogih slavnih legendi drum'n'bass scene.

Ako je subota Vaš dan da pustite kosu i isplešete dušu iz sebe ili Vam petak jednostavno nije bio dovoljan i gladni ste za još, sugerirali bismo da navratite u Močvaru gdje ćete za žrtvovanih 20kn upada  na dva floora dočekati DJane Redilly, DJ End, DJ Kalle,  DJ Skelector Trashington i electro/industrial dvojac Kult of the Red Pyramid. Ova postava će vas spremno provesti kroz EBM, future pop, dark electro, dark wave i industrial kao i jedan slatkiš iz zametaka elektroničke glazbe, synthpop.


Želite li pak da Vaš party budžet ovoga tjedna završi na dobrom mjestu i osjećate li se altruistično (soundtrack zbora anđela) u tom slučaju priuštite svojim ušima i srcu nešto lijepo i pridružite nam se na humanitarnom partiju u F-Clubu kojim ćete pomoći kolegi po zvuku Borisu Lovriću u što bržem oporavku. Za detalje okance bacate ovdje

{youtube}MjDAllIy8Yo{/youtube} 

Ako ćete se ipak muvati negdje u blizini Medvešćaka u tom slučaju neka Vas noge ponesu prema Gjuri 2 na Ecstatic Sound vol.2. gdje za Vas tech house i techno od ponoći do podne narednog dana vrte Sthekerson, Dijana Kober, Pilsman i Kris M.

{youtube}1ek1yve5-X8{/youtube}

Kako nam je kalendar ovoga tjedna ljubazno ponudio još jedan dan off od obveza tako vas i u utorak čeka nešto zanimljivo. Zagrepčani i oni koji se slučajno ovdje zateknu mogu birati između „Sextape and Soundrape vol.2.“ koji se održava u Klubu ili se restartati na partiju u Sirupu sa Sergeom, Pytzekom, Arsenom Pavešićem i Sergejem Snoozeom a riječka ekipa se može uputiti u Crkvu otplesati svoje litanije na "The Return of Great Gatsby“.

 
U Splitu vrata otvaraju Judino drvo ovog petka uz "Zvuk ulice", a dan poslije solinski Kameleon starta sezonu sa programom "E-Residents". Želimo Vam sjajan provod i oh, oooh laka jutra poslje. Party on!
 
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk