Skip to main content
  • 24.10.2017.

Vikend u Depou uz D3POzik i Elektron

Vrijedne ruke Depo ekipe koje su htjele da vaše party cipelice dobro prorade u njihovom domu, iz toga razloga guraju domaća DJ imena na dva eventa koji nakon petka i subote, žele da kažete, oću još.

Piše: 

Svi znamo da su strana imena svima na želji, svi bi htjeli u svome gradu vidjeti ovog ili onog DJa, ali ajmo se za promjenu fokusirati na domaće snage, jer i one imaju puno toga za pokazati, a na kraju imaš osjećaj kao da si bio u Berlinu ili Detroitu. U cijeloj toj priči klub Depo i ljudi koji ponosno stoje uz njegovom ime odlučili su da je njihov muško-ženski DJ tim i više nego dovoljan da ti i tvoja vesela družina petko i subotom imate odličan provod.

Krenimo prvo sa petkom, 27. listopada, čeka te još jedan D3POzik. Lijepo okupiš svoje društvo i uputite se do kluba gdje fino pokucate na vrata i kažete "priča se po gradu da tražite rasplesanu ekipu koju hranite dobrom zikom". Toplo će vas primiti i uputiti do plesnog podija gdje stoje tri gospodina, Active Line Six, Toxic i Kid. Možda će ti djelovati ozbiljno jer i njihov posao da te dobro rasplešu je ozbiljan, ali puni su iskustva pa te imaju u malom prstu i točno pogađaju u sridu. Active Line Six je u underground vode uplivao uz pomoć Kikija i Frajmana, krenuo u kupovinu vinyla i sve ostalo je povijest. Na njega veliki trag ostavili su pravi velikani elektroničke glazbe, Underworld, Kraftwerk, Laurent Garnier, Deep Dish, Kevin Saunderson, dok je 2010. krenuo i sa produkcijom, gdje je dobro zagrijao stolicu i sa trakom Roller Coaster stigao do etikte Sci+Tec koju vodi hvaljeni Dubfire. Toxic je stari znalac, kaj god da se događalo na hrvatskoj underground sceni, on je uvijek tu bio, svirao po svim bitnim klubovima. Radio je i na radiju, osnivao party programe, aktivan je od malih nogu i tako već više od 20 godina.

Trebaju ti strani DJ da bi se bolje proveo? Pa evo, ih tu su, svi znaju za njih i kad stanu za pult, klub gori.

FB event – petak – https://www.facebook.com/events/1561115467279583

https://www.facebook.com/activelinesix/
https://soundcloud.com/activelinesix
https://www.facebook.com/Toxic-1606775726212505/

Jedan noć je prošla, a već ti stiže i druga. Tek što se vratiš doma i malo odmoriš, Depo šalje poruku i zove na ponovni sastanak u subotu 28. listopada, a znaš da ne smiješ izostati jer neopravne sate nitko ne priznaje. Elektron je program koji nudi mogućnost još relativno mladim imenima da se dokažu na sceni i pokažu što znaju. Uz dva uspravna momka Limexa i Leona B., tu je i mlada DJana MIIA. Neka te njihova mladost ne zavarava, vole stariji đir i svoje setove zapapre sa old school trakama, a kakav još zvuk vole, dobar groove, masne bas linije i sve u čemu se osjeti dobra energija kod njih je u selekciji. MIIA voli dinamični techno, LImex se razbacuje tvrdim bombama, dok Leon B. obožava groove, a iako rijetko zna se upustiti u funky tech house.

FB event – subota – https://www.facebook.com/events/891498330998478

https://www.facebook.com/miia.artist/
https://www.facebook.com/DjLimexDj/
https://www.facebook.com/leonbunderground/

Sada znaš di si za vikend, dva dana parkiraš autobus u Depo-u, u sustavu 3+3 slušaš techno do mile volje, a znaj da će te noge boljeti skroz do ponedjeljka tako da se dobro zagrij. Zapleši i za nas.

Kako bismo bili sigurni da će te stići do cilja djelimo 2×1 upad za oba dana!

Sve što trebate je:
1. Podjeliti ovaj članak sa uključenom opcijom javno
2. U komentaru ovog članka napisati koji za koji dan želite upad, petak D3POzik ili subota Elektron

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2