Skip to main content
  • 7.12.2022.

Vodičanin Carnero, pridružuje se Herzelu na Closing partyju nagrade Ambasador

Šesto izdanje nagrade Ambasador održat će se u četvrtak i petak, 8. i 9. prosinca

Piše: 

Prvi dan nagrade Ambasador rezerviran je za svečanu dodjelu priznanja u 35 kategorija, dok je drugi u znaku Simpozija s edukativno-diskurzivnim programom. Finiš ovogodišnje nagrade Ambasador je u klubu DVA OSAM gdje dolazi Herzel koji je najavio da donosi široku fuziju elektroničkih žanrova. Uz makedonskog DJ-a i producenta, za glazbu je zadužen i Carnero.

Vodičanin s zagrebačkom adresom, Carnero dio je Metz Attack kolektiva. Njegov zvuk oblikovala je i inspirirala glazba s festivala koji se održavaju u Tisnom, jer je uz njih odrastao. Kao DJ imao je priliku zasvirati na festivalima uz koje mu se stvorila ljubav prema elektroničkoj glazbi te se može pohvaliti setovima s Love Internationala, Blast Festa te najavljuje svoj nastup na sljedećem izdanju Dekmantel Selectorsa. Trenutno je rezident zagrebačkog kluba Masters, a nastupao je diljem Hrvatske u klubovima kao što su klub Kocka, Tunel, SoundFactory, Pločnik i drugi.

 

Ulaznice su dostupne u pretprodaji preko poveznice, a dostupne su i u dućanu ploča PDV, na prvom katu kluba Pločnik, u Međimurskoj ulici 21 u Zagrebu.

FB event: Closing party nagrade Ambasador / Herzel, Carnero

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2