Skip to main content
  • 14.04.2022.

You Are We na Svjetski dan umjetnosti u Pločniku predstavlja Gjidoda Music

You Are We za specijalno izdanje u Pločniku, u sklopu serijala Zvuci Dnevne Sobe, ugošćuje i predstavlja Gjidoda Music – izdavačku kuću iza koje stoji producent, DJ i remikser Gjidoda

Piše: 

Prisutan na sceni preko 20 godina, s izdanjima na etiketama kao što su Mixcult, Sub-Tech, Zero Signal Rec., YorubaGrooves, Emerald & Doreen Records, Lucidflow i vlastitoj Gjidoda Music te brojnim nastupima i rezidencijama po Švicarskoj, Njemačkoj, Hrvatskoj, Danskoj, Nizozemskoj i drugim državama. U Gjidodinoj ćemo selekciji vinila, s undreground hipnotic deep minimal tech zvukom, uživati u petak 15.04.2022., na svjetski dan umjetnosti. Za pultom će mu se pridružiti, isto na vinilima, YAW rezident Ufoso Sakiris.

Jedinstvena glazba, moderna fotografija i minimalistički dizajn tri su stupa koja pokreću Gjidoda Music etiketu. Fotografije, promo videe i covere potpisuje Iljir Gjidoda Photography, zaljubljenik u fotografiju, s čijim ste se radom sigurno već upoznali kroz mnoge covere i video uratke koje je radio za razne klubove, festivale, glazbene etikete i ekipe/organizacije kao što su: Deep'n'Delicious, KBS, Sindikat (Rave Bal), Synesthesia, Imogen Recordings, Thanq Record label, Dubios, Sirup, Masters, Das Haus, Aquarius, River Festival i mnogi drugi.

Iljir za ovu priliku priprema mini izložbu svojih zanimljivih fotografija, nakon koje će svoje uokvirene radove podijeliti prisutnoj publici za uspomenu (broj radova za podjelu je ograničen). Službeni početak programa je u 20 sati. Od 20-21h moći ćete se upoznati i razmijeniti iskustva s nositeljima ove glazbene etikete. Glazbeni dio večeri počinje od 21 sat i traje do 2 sata iza ponoći, uz audio livestream na Radio808.com ili 93,9 MHz u periodu od 21-23 sata.

Prvo vinil izdanje na Gjidoda Music etiketi – „Kung Fu“ EP sastoji se od četiri deep mnml stvari koje potpisuju Gjidoda, Iljir, Gjidoda Jr., Ki.Mi. i Nikdo.

defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk