Skip to main content
  • 4.12.2017.

Andrea Ljekaj ima novi bombastičan remix za Constant Circles etiketu

Nakon što ga je na nedavnoj drugoj dodjeli Ambasadora, stručni žiri nagradio nagradom "Singl Godine" Andrea Ljekaj vraća se starim navikama i iza kulisa napravio novi remix koji je u najmanju ruku bombastičan.

Piše: 

Bilo svojim setovima na festivalima poput Sonusa i Dimensiona ili nastupima u klubovima gdje je česti gost upravo onih berlinskih, Andrea Ljekaj plijeni veliku pozornost. Već se dobro ustabilio na globalnoj elektroničkoj sceni gdje ga supportaju imena poput Laurent Garnier, Dubfire te Jamie Jones.

Ljekajev novi remix samo učvršćuje njegov status respektabilnog producenta koji nakon izdanja za Get Physical i Save Us stiže i na vrata Constant Circles etikete. Talijanski producent Mattia Pompeo slijedeći je na popisu etikete koju vodi Just Her sa svojim singlom Dismantle.

Andrea Ljekaj pokazao se kao odličan izbor za remix jer je ionako dobar original još dodatno začinio svojim prepoznatljivim zvukom. Remix spada u tešku kategoriju koji eksplodira od pozamašne količine groovea i bass linijama uz vokal Haptic-a pretvara se u pravi techno banger.

Da se radi o kvalitenom proizvodu potvrđuju Maya Jane Coles, Shall Ocin, Maceo Plex, Animal Trainer, Joyce Muniz te Riva Starr koji su visoko dignuli palac gore za ovaj remix.

Pronaći ćete ga na policama Beatporta OVDJE, a svakako budite spremni za nova izdanja koje Andrea Ljekaj već sprema.

[FB]
[TW]
[SC]
 

brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk