Skip to main content
  • 4.12.2017.

Vrući prosinački dani u Pločniku

Jedanaest mjeseci je iza nas, zimski dani već debelo kucaju na vrata, 2018. godina polako se smiješi i ostaje nam taman dovoljno vremena da iskoristimo zadnje dane i provedemo ih u vrućem ambijentu.

Piše: 

Jedno od velikih favorita zagrepčancima je mjesto Pločnik. Međimurska 21 lokacija je na kojoj se nalazi više od samog mjesta gdje možete kvaliteno provesti vrijeme. Bilo da ste fan ugodnih razgovora uz poneko piće, tražite mjesto gdje ćete se ugodno smjestiti i chillati ili pak u podrumu volite dignuti klub na noge, jednom kada nogom kročite u Pločnik bijaše to ljubav na prvi pogled. Da još dodatno pojača odnos, Pločnik je pripremio odlična zbivanja u prosincu koje morate posjetiti, a mi ćemo vam reći o čemu se radi. Hladne ulice zamjenite vrućim plesnim koracima na…

4/12 – Mile na DJ radionici

DJ Mile pripadnik je nove stare generacije zagrebačkih klubskih heroja. Mile je mixao po klubovima, dvoranama, šumama, tvrđavama, brodovima, a neki kažu ida je miksao na kineskoj svemirskoj stanici, no to ćete moći saznati u ponedjeljak 4.12. u Pločniku ako ga pitate. Ova radionica namijenjena je upoznavanju publike sa odličnim majstorom za pultom koji ima pregršt priča savjeta za podijeliti.

[FBevent]

7/12 – Blackscreen

Projekt BLKPRNT te poziva da iznova istražiš glazbu britanskog pločnika duboko u podzemlju zagrebačkog Pločnika. Sandja (mc), Morello (dj), Nodef (dj) – BLKPRNT. Legacy: Trip-hop, Situation: Beats, orientation: experimental Bass, destination: Dubstep

[FBevent]

8/12 – Ajmo se vidjet – Ekodrom u Pločniku!

Ekodrom Festival seli u grad sa najavom festivala za 2018! Vidimo se u Pločniku i đuskamo uz Chilly med pojačan zvucima DJ Indre & DJ Yvesa Taqueta. Povedi onoga ko ne zna.

[FBevent]

9/12 – EfektaSelekta -"DarkDisco"

Nudisco-Ebm-Techno-House.

[FBevent]

13/12 – Nova scena w. Bubble O & Ra Ch

Nova Scena je projekt pokrenut od strane inicijative Iza Scene kako bi se na redovitoj mjesečnoj bazi zagrebačkoj publici predstavljalo nova i perspektivna imena koja su se pojavila na sceni. U srijedu 13. prosinca to su Bubble O i Ra Ch.

[FBevent]

15/12 – Adriatic Social Club promo party

Adriatic Social Club glazbeni je projekt, ali također i bar koji svoja vrata uskoro otvara u Splitu. Tom prilikom žele i svoje prijatelje u Zagrebu upoznati s glazbom koju ćete iz vikenda u vikend tamo moći čuti. Nema boljeg načina nego da to napravimo u obiteljskom krugu DJ-a u bliskom nam Pločniku. Očekujte toplu ASC vibru boogiea, disca, duba i tropikalije

[FBevent]

16/12 – Graffiti na Gradele

Graffiti Na Gradele međunarodni je graffiti festival, koji polako ulazi u svoju sedmu godinu djelovanja i 16.12. u tropskoj atmosferi Pločnika priprema veselo i šareno prizivanje ljeta i toplih festivalskih dana!

[FBevent]

 

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 2