Skip to main content
  • 7.09.2017.

DJ Topa bacio se u izazov i remiksao hit Songkillersa

Hit Songkillersa ''Nisi Tu'' u novom, svježijem house izdanju pod palicom DJ Tope.

 

Piše: 

Nakon prvog EP-a za Aquarius Records ''Ti samo ti'' stigao je i prvi službeni remiks požeškog DJ-a i producenta Tope. Balada Songkillers-a ''Nisi Tu'' iza čijeg vokala stoji Nikola Marjanović prva je stvar domaće proizvodnje koja se našla pod prstima Tope. Kako bi je pretvorio u malo plesnije izdanje ovaj DJ i producent punog imena Mladen Topić, odlučio je ovu laganu pjesmu začiniti sa malo pozitivnog house ritma kako bi doživjeli izdanje koje se može čuti i u klubovima. Sigurno će te ju naći na jednom od sljedećih izdanja Body Movin' partya čije organizator je i sam Topa.

U svojim prijašnjim izdanjima poprimio je i više nego dobar support od DJ-a poput Mark Farine, Derrick Cartera i Robb Swinga, da nabrojimo samo neke. Remix izlazi u produženoj verziji koja je više ''club friendly'' i onoj kraćoj za radijske postaje. Topa trenutno radi na radiu Požega, tako da vam preporučamo da se spojite koji puta na njihovu frekvenciju i poslušate kako zvuči njegov remix, a isto tako bacite pogled na sljedeće svirke koje će odraditi kako bi čuli i klubsku verziju.
Iako malo drugačijeg tona za razliku od njegovih dosadašnjih izdanja, ova verzija koju je Topa spremio mogla bi lako ući u uho domaćim slušateljima.

{youtube}hvwkGjPQoa4{/youtube}

Stvar možete preslušati na youtubeu, a naravno potražite ju i na Deezer servisu gdje ju možete i kupiti.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zagreb mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2