Skip to main content
  • 13.09.2021.

Domaća imena uz doajena švedskog techna Samuel L Sessiona

Drumcode, Soma, Music Man i mnoge druge etikete samo su neki od imprinta na kojima je glazbu izdavao jedan od legendarnih technno producenata Samuel L Session.

Piše: 


Umjetnik je također vodio i vlastite etikete SLS, Cycle i Klap Klap gdje je osim svojeg karakterističnog zvuka proširio okvire techna, te kreativnošću iznenadio svoje poklonike. I danas, u trećem desetljeću stvaranja glazbe švedski techno mag ne posustaje, već je izdanjima i dalje prisutan na svjetskoj sceni.

Nadolazeći release Samuel L Sessiona kolaboracija je nekolicine producenata različitih techno stilova. Hrvatski DJ s berlinskom adresom Thian jedan je od njih, a traka Samuel L Session – Shake Watch – Thian Remix uskoro postaje dostupna u sklopu kompletnog izdanja za Red Section etiketu. Thianov remix smjestio se negdje domenu melodičnog techno zvuka i moguće ga je poslušati na souncloud profilu artista u nastavku.


Od ostalih imena na izdanju kao remikseri tu su još i Mechanic Slave, Dario Sorano, Nine Dot Ten i The Nomads.

Izdanje se može kupiti na slijedećoj poveznici:
https://www.beatport.com/release/shake-watch/3485555

sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop