Baner

dRUMELODY predstavio novi video i odaslao dvije snažne poruke

Ponedjeljak, 29 Ožujak 2021

Radiokiller je novi video single sarajevskog electro beat čarobnjaka koji izgleda i zvuči svjetski, nosi jasnu poruku "Ne budite ovce!!!" kao i onu da svoj mali svijet obojimo sa što više glazbe

Pred sam kraj 2020. godine jedan od ponajboljih regionalnih glazbenika/DJ-a iz sfere elektroničke glazbe drumelody za izdavačku kuću Sarajevo Disk objavio je album "Freedom of Imagination"  koji je potom objavljen i na LP-ju odnosno vinylu putem PDV Recordsa, hrvatske izdavačke kuće poznate po odličnom ukusu i stilu.U međuvremenu je "Freedom of Imagination" ulovio i nominaciju za nagradu Ambasador koja se dodjeljuje najbolji akterima elektroničke glazbe u regiji i to u kategoriji "Najbolji album plesne/suvremene elektroničke glazbe". Gotovo istovremeno od strane ADRIA MUZZIK VIDEO AWARD stigla je i nominacija za video singl "Blood Song" u kategoriji najbolji electro dance video!

Kako su pristizale nominacije i hvale za albume, singlove i video spotove tako je portal Muzika.hr napravio opširniji intervju s drumelodyjem kako bi što široj glazbenoj publici i predstavili ovog sjajnog multimedijalnog umjetnika pod "dRUMELODY je nesvakidašnji multimedijalni projekt u kojem se glazba, animacija i strip međusobno nadopunjavaju. Ovo je priča o bubnjaru koji se zaljubio u elektroničku glazbu, a potom i vizualnu umjetnost".

A, dok su sa svih strana stizale pohvale i nominacije za prošle i sadašnje uratke, drumelody se u Dubaiju posvetio snimanju novog video spota za čvrsti electro beat video single "Radiokiller". Video je jučer pušten u javnost i može ga se pogledati u ovom mailu (vidi iznad) kao i na njegovom službenom YouTube kanalu

Novim videom, ovaj se kreativni Sarajlija okreće današnjem represivnom svijetu i brutalnosti koja nam se nameće svuda i na različite načine. Pažnju na novo normalno i očito moderno, drumelody aka Berin Tuzlić sreće parolom NE BUDI OVCA!!! A, uz to šalje nam i lijepu poruku da svoj privatni svijet obojimo glazbom i zaštitimo sebe od utjecaja koji nam se nameću protiv naše volje.

dRUMELODY predstavio novi video i odaslao dvije snažne poruke