Baner

Homeboy od pulta Tresora do radija zajedno sa Seth Troxlerom

Petak, 06 Listopad 2017

Rođen u Njemačkoj, ali Zagrebčanin već deset godina, Homeboy je ovo ljeto imao pune ruke posla sa svirkama, gdje je pred sami kraj nastupao u legendarnom berlinskom klubu Tresor.

Vlasnik etikete House is OK, Marko Pelaić balansira sa stanovanjem između rodne Njemačke i Hrvatske, a na taj način mu se kreću i svirke. Ovo ljeto imali ste ga priliku susresti od Love Internationala u Tisnome i Sonusa na Zrću, do nastupa diljem Berlina gdje je dijelio pult sa Seth Troxlerom, Oliver Deutschmannom i Konstantim Siboldom.
 Nastup u Tresoru dogodio se početkom rujna i sigurno je kruna njegovog ljeta. Ugostio ga je program House of Wax gdje su mu društvo pravili Alison Swing i Sanctuary.Kako odličan DJ, Homeboy je također i odličan producent, gdje osim svoje vlastite etikete, može se pohvaliti izdanjem za Hypercolour. Prije desetak dana navratio je na Radio Renate, gdje je predstavio svoju novu traku ''Hadi''. U proslavi jubilarnog rođendana, Homeboy se našao na 12'' izdanju ''10 Godina Renate part 2'', koje izlazi upravo danas 6. listopada. Marko već godinu dana živi i radi u Berlinu, te je rezident kluba Renate. Nadamo se da će nam i ubuduće dolaziti sa ovako dobrim vijestima.
 Sa svojom ''Hadi'', koju je sam Homeboy opisao kao ''smoothy groover'' našao se među odabranima zajedno sa dOP, Michal Zietara & Voe te Mehmet Aslan. Još jednom se susreo sa Seth Troxlerom i zajedno su  podijelili mikrofon u četvrtoj epizodi Radia Renate, a možete poslušati na linku iznad.

Homeboy od pulta Tresora do radija zajedno sa Seth Troxlerom