Skip to main content
  • 6.10.2017.

Homeboy od pulta Tresora do radija zajedno sa Seth Troxlerom

Rođen u Njemačkoj, ali Zagrebčanin već deset godina, Homeboy je ovo ljeto imao pune ruke posla sa svirkama, gdje je pred sami kraj nastupao u legendarnom berlinskom klubu Tresor.

Piše: 

Vlasnik etikete House is OK, Marko Pelaić balansira sa stanovanjem između rodne Njemačke i Hrvatske, a na taj način mu se kreću i svirke. Ovo ljeto imali ste ga priliku susresti od Love Internationala u Tisnome i Sonusa na Zrću, do nastupa diljem Berlina gdje je dijelio pult sa Seth Troxlerom, Oliver Deutschmannom i Konstantim Siboldom.
 

Nastup u Tresoru dogodio se početkom rujna i sigurno je kruna njegovog ljeta. Ugostio ga je program House of Wax gdje su mu društvo pravili Alison Swing i Sanctuary.

Kako odličan DJ, Homeboy je također i odličan producent, gdje osim svoje vlastite etikete, može se pohvaliti izdanjem za Hypercolour. Prije desetak dana navratio je na Radio Renate, gdje je predstavio svoju novu traku ''Hadi''. U proslavi jubilarnog rođendana, Homeboy se našao na 12'' izdanju ''10 Godina Renate part 2'', koje izlazi upravo danas 6. listopada. Marko već godinu dana živi i radi u Berlinu, te je rezident kluba Renate. Nadamo se da će nam i ubuduće dolaziti sa ovako dobrim vijestima.
 

Sa svojom ''Hadi'', koju je sam Homeboy opisao kao ''smoothy groover'' našao se među odabranima zajedno sa dOP, Michal Zietara & Voe te Mehmet Aslan. Još jednom se susreo sa Seth Troxlerom i zajedno su  podijelili mikrofon u četvrtoj epizodi Radia Renate, a možete poslušati na linku iznad.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2