Skip to main content
  • 1.03.2023.

Matroda nastupio na EDC Mexico. 2023. otvara trakom koja nas baca u ljetne mjesece

Nakon uspješne 2022. Ambasador Hrvatske u svijetu ne planira stati na postignutom uspjehu

Piše: 

Zagrebački DJ i producent Matroda objavio je prvi singl u 2023. – “Can’t Fight The Feeling” s kojom nastavlja razvijati svoj tech house zvuk. Nova traka dolazi s već prepoznatljivim Matrodinim instrumentalnim uvodom na klaviru uz tvrde bas linije i “feel good” vokalom koji cijelu traku šalje u ljetne mjesece.

Ispred Matroda je zaposlena 2023. Trenutno se nalazi na velikoj solo turneji po Sjedinjenim Američkim Državama, a do ljeta će nastupiti i na nekoliko većih festivala, dok ga vrhunac očekuje u srpnju kada bude nastupao na Tomorrowlandu.

U sklopu svoje velike turneje po Sjevernoj Americi, zaustavio se u Mexico Cityju kako bi nastupio na svom prvom Electronic Daisy Carnivalu u Meksiku. Osim Ambasadora Hrvatske u svijetu, na EDC Mexico Cityju nastupio je još jedan hrvatski DJ – San Pacho.

Popularni Matroda odradio je dva velika seta u Mexico Cityju. Jedan na Circuit Groundsu što je već tradicionalno na za njegove nastupe na EDC-u, dok drugi spektakl je pružio na glavnoj pozornici – Kinetic Fieldu. Njegov nastup na glavnoj pozornici EDC-a nije bio planiran, već ga je EDC pozvao da uskoči na mjesto James Hypea koji nije mogao stići iz Las Vegasa na nastup.

Pjesma “Can’t Fight The Feeling” je objavljena na Matrodinoj Terminal Underground” etiketi, a traka je dostupna na streaming servisima.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk