Skip to main content
  • 1.03.2023.

Predvodnici novog klupskog zvuka iz Beograda, Sarajeva i Zagreba u Petom Kupeu

Nakon premijere uz prominentna imena melodičnog techna, One Drop Music vraća se s drugim izdanjem

Piše: 

Prošle godine u studenom melodični beatovi Yubika, 19:26 i Petra Dundova odzvanjali su Petim Kupeom. One Drop Music se vraća u Peti Kupe i to u subotu 11. ožujka uz predvodnike novog klupskog zvuka iz Beograda, Sarajeva i Zagreba.

U hrvatsku metropolu stiže sarajevski duo After Affair s njihovim novim konceptom nastupa – hybrid DJ set, miljenik beogradske publike, ali i dobro znani gost Hrvatske – Kristijan Molnar te “domaćin” Pepi Jogarde.

Jedan od najtraženijih, ako ne i najtraženiji bosanskohercegovački DJ dvojac je After Affair kojeg čine dva iskusna DJ–a Bonjasky i Ivan Z. Sarajevski produkcijski dvojac trenutno nastupaju u svom novom hybrid DJ set konceptu, što sami set diže na jedan viši produkcijski nivo. After Affair ne prati glazbene trendove, već jednostavno svoju strast i instinkt. Sarajevski dvojac nagrađen je i Ambasadorom za Najbolje regionalne DJe 2018.g. po izboru publike.

Kristijan Molnar jedan je od omiljenih DJ-eva beogradske i regionalne elektroničke scene. Posvećen je promicanju uzbudljivih setova i širokom spektru glazbe; od deep techna, twisted disca, NYC housea, modernog vala, bitter beatsa ili sweet soula. Fuzija dance glazbe iz cijelog svijeta može se čuti u njegovim setovima. Uz nastupe diljem svijeta, dijelio je DJ pult s velikim imenima kao što su Jeff Mills, Dixon, Rødhåd, Tale of Us, Black Coffee i drugi. Na dodjeli priznanja Ambasador u Opatiji 2021., Molnarova radijska emisija "Noćni program" osvojila je regionalnu nagradu u jakoj konkurenciji.

Pepija Jogardea poznajemo s njegovih projekata poput “forty:love” večeri s Felverom, radijskom emisijom ili all around glazbenim projektom s Nickom Colganom. Osim proizvodnje vina i poznatih pjenušaca Molly & Dolly u sklopu "Vino & Gitare" ima i svoju radio emisiju pod nazivom "Adriatic Coasting" na yammat FM-u te uvelike pomaže oko koordinacije festivalske sezone u Tisnom za Love International, Suncebeat, Defected, Dekmantel itd. Taktilan i pomalo melankoličan zvuk je njegov dj potpis, koji ostaje nenametljiv, a bukne kad treba. Pepi je također dobitnik Ambasadora i to u kategoriji Eclectic DJ. Nagrada mu je uručena 2020.g. u Aquariusu.

Ulaznice su u prodaji kroz sustav Entrio.

FB EVENT: One Drop Music presents: After Affair, Kristijan Molnar i Pepi Jogarde

Već 21.04. One Drop priprema melodični techno pod vodstvom Brine Knauss iz Slovenije, a o tome više pišemo uskoro.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk