Skip to main content
  • 14.02.2022.

Moćan vinyl Sven Vatha uoči novog albuma i nastupa u Zagrebu

Singl izdanje s nadolazećeg albuma “Catharsis” u produkciji Svena Vätha i Gregora Treshera

Piše: 


Drugo izdanje prije nadolazećeg albuma Svena Vätha “Catharsis” daje nam još jedan nagovještaj onoga što se sprema!


Artwork by Schultzschultz / Picture by Daniel Woeller

“Mystic Voices”, pjesma je nastala u ranim fazama produkcije albuma sa Svenom koji je skupljao ideje i riječi kako bi konačno snimio nepogrešive vokale tijekom užurbane turneje po Indiji, a Gregor provodi dane i noći na drugoj strani – u svom studiju kako bi obradio te inspiracije. Kad su njih dvoje konačno sjeli zajedno u studio, pjesma se brzo pojavila. Neki bi instant vibraciju nazvali magijom za kojom svaki kreativni um čezne.

“Butoh” je sirova i mračna sila, pod utjecajem japanskog plesa, umjetničke forme koja je duboko dirnula Svena tijekom njegovih putovanja u Japan. To je pjesma izvanzemaljskog zvuka, koja se još uvijek nalazi u Techno carstvu, ali jako izokrenuta dugom pauzom koja uvodi japanske udaraljke koje na kraju poprimaju zadivljujući vokal Cana Hatsushibe.

Sven Väth nastupa od 13. do 15. svibnja na Future Scope festivalu na Jarunu, a njemu će se na 4 pozornice pridružiti i Paul Van Dyk, Stacey Pullen, Faithless DJ set, Sam Paganini, Nicole Moudaber i mnogi drugi. Dodajmo i to kako još danas i sutra možeš nabaviti Early Bird ulaznice po 199 kn na Entrio, pa požuri i vidimo se za koji mjesec na Jarunu.

wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop