Skip to main content

Novo izdanje i remix Valentina Kanzyania mogli bi čuti već na Sonusu!

Jedan od nama omiljenijih DJa iz regije Valentino Kanzyani pripremio je novo izdanje na cijenjenoj belgijskoj etiketi Invade Records u vlasništvu Ilaria Liburnia.

Piše: 


Slovenca ćete imati prilike slušati krajem tjedna, u nedjelju 18. kolovoza ( od 16h) kada otvara Sonus festival u Papayi. Za pultom mu se u b2b varijanti pridružuje Ian F., kolega iz LuckIsOn kolektiva. Prošle godine zajedno su vrtili na boat partiju s kojeg donosimo snimku, na dnu članka.

Zanimljivo je što Invade Records izdanje potpisuje kao Glostra 53, i sadrži ukupno četiri trake, po jedno originalno izdanje Ilaria i Valentina, te remiksi obojice. Na Invade Records do sada su izdavali i cijenjeni umjetnici na sceni kao npr. Ricardo Villalobos, tINI, Marko Nastić, Dan Ghenacia, Sascha Dive itd. Izdanje je u prodaji od 6. rujna.

Sonus počinje već u petak sa pre-partyem i subotu Opening partyem u klubu NOA, a službeno festival kreće u nedjelju 18., te završava u petak 23. kolovoza tijekom dana. Ulaznice u prodaji na Entriu ili stranicama organizatora We Love Sound.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web