Novo izdanje i remix Valentina Kanzyania mogli bi čuti već na Sonusu!

Ponedjeljak, 12 Kolovoz 2019

Jedan od nama omiljenijih DJa iz regije Valentino Kanzyani pripremio je novo izdanje na cijenjenoj belgijskoj etiketi Invade Records u vlasništvu Ilaria Liburnia.


Slovenca ćete imati prilike slušati krajem tjedna, u nedjelju 18. kolovoza ( od 16h) kada otvara Sonus festival u Papayi. Za pultom mu se u b2b varijanti pridružuje Ian F., kolega iz LuckIsOn kolektiva. Prošle godine zajedno su vrtili na boat partiju s kojeg donosimo snimku, na dnu članka.Zanimljivo je što Invade Records izdanje potpisuje kao Glostra 53, i sadrži ukupno četiri trake, po jedno originalno izdanje Ilaria i Valentina, te remiksi obojice. Na Invade Records do sada su izdavali i cijenjeni umjetnici na sceni kao npr. Ricardo Villalobos, tINI, Marko Nastić, Dan Ghenacia, Sascha Dive itd. Izdanje je u prodaji od 6. rujna.
Sonus počinje već u petak sa pre-partyem i subotu Opening partyem u klubu NOA, a službeno festival kreće u nedjelju 18., te završava u petak 23. kolovoza tijekom dana. Ulaznice u prodaji na Entriu ili stranicama organizatora We Love Sound.

Novo izdanje i remix Valentina Kanzyania mogli bi čuti već na Sonusu!