Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Poslušajte remixeve hit singla -Samo ti- glazbeno ljubavnog para D'Knock & Jay

Petak, 04 Studeni 2022

Darko Juranović D'Knock, bivši član prve postave nekad popularnog ET-ja i glazbeni producent renomiranih imena hrvatske i inozemne glazbene scene i Jelena Juranović Jay vratili su se na glazbenu scenu sa singlom D'Knock & Jay "Samo ti"

Pjesmu su odmah sjajno prihvatili publika, glazbeni kritičari i mediji, a na top listama premašila je čak i njihova prva dva, iznimno uspješna singla „Jedan dan“ i „Ljubav najbolje zna“.

„Prijatelji i poznanici svakodnevno nam šalju poruke i snimke dok slušaju i pjevaju našu novu stvar. Teško je riječima opisati koliko nas veseli činjenica da je pjesma toliko brzo osvojila srca slušatelja. Predivan je osjećaj kad ljudi prepoznaju tvoj rad i ljubav prema glazbi“ – izjavila je Jelena.

Ovih je dana pjesma dobila i bonus izdanje s nekoliko remixeva, od kojih je za jednu verziju zaslužan DJ i glazbeni producent Denis Goldin, drugu („Piano remix“) potpisuju D'Knock i Zvonimir Dusper Dus, a treću su zajedno zapakirali Denis Goldin i D'Knock.

Dus se prisjeća: „Darko i ja surađujemo još od početaka ET-ja, započeli smo karijere u isto vrijeme. Surađivali smo na dosta projekata, od hip hopa do elektronske glazbe, a posebno sam ponosan što sam bio dio producentskog tima PlayOne koji je surađivao sa svjetskim imenima poput grupa Simple Minds i Simply Red. Suradnja s Darkom i Jelenom na originalnoj verziji pjesme „Samo ti“ bila mi je baš gušt, jer sound te pjesme vraća u dane pravog r'n'b-ja, a „Piano remix“ smo složili s lakoćom i odlično se nadovezao na taj retro zvuk.“

Denis Goldin dodaje: „Inspiracije za remix nije nedostajalo, pa su prvi „clubing“ remix i „Extended“ verzija nastali jako brzo, a super je što sam odmah testirao remix na svojim DJ nastupima. Drugi remix „funky-disco“ stila Darko i ja smo napravili na prijedlog pravog poznavatelja trenda u svijetu glazbe. Bio je to za mene pravi izazov, ali i iskorak u mojoj produkciji. Čim sam posložio ideju za taj novi edit, s basistom Goranom Delačom postigao sam odličan groove, što će, vjerujem glazbeni sladokusci, znati prepoznati.“

Originalna pjesmai remixevi su dostupni na svim digitalnim servisima, u izdanju produkcijske kuće i labela D'Knock Production te uz distribuciju i publishing kompanije IDM Music.