Skip to main content

Poslušajte suradnju Go Cuta i Matije Dedića

Duo Vlajić & Dedić čine poznati hrvatski DJ Goran Vlajić, poznatiji kao Go Cut i najbolji hrvatski jazz pijanist Matija Dedić.

Piše: 


Goran je 'u poslu' još od početka 90-tih kad počinje kao turntablist a već 1992. godine dolazi do svjetskog DMC finala u Londonu. Kasnije, zajedno s Ludvigom i Stelarom, osniva Astralis koji je već 19 godina sinonim za izvrsnu klupsku elektroničku zabavu. Svoje setove svirao je na najvećim partijima svijeta, od berlinskog Loveparadea preko Full Moona na Thailandu do prve Ultre u Europi.

Rođen u poznatoj glazbenoj obitelji, Matija počinje svirati klavir već s 5 godina a 1997. godine diplomira na prestižnoj jazz akademiji u Grazu. Nakon diplome imao je priliku svirati s najboljim jazz glazbenicima svijeta a dobitnik je i mnogih nagrada u zemlji i inozemstvu. Između dva projekta, 'Matija svira Arsena' i svog novog albuma, stigao je odsvirati maestralne klavirske dionice na projektu Vlajić & Dedić a rezultat možete čuti već ove zime na albumu 'Kompozit'.
{youtube}vcm6xs_ux2Q{/youtube}

Prvi u nizu singlova koji najavljuju album je 'Play Don't Stop', plesna poslastica koja će sigurno tresti klupske podije ovog ljeta a na ovoj pjesmi dvojcu se pridružio još jedan virtuoz Sasha Wozdecky na saxu! Goranu je na produkciji pomogao velikan hrvatske DJ scene, DJ Fresh Jay iz projekta PlayOne a uskoro možete očekivati i remixeve singla na kojima rade mlade nade domaće house scene.

brejcha 1
Vezani članci
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
hardbeats web