Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

Thianov prvijenac za berlinski Instead Recordings

Ponedjeljak, 16 Travanj 2018

Instead Recordings, berlinski label elektroničke glazbe, osnovan je od stane producenata Thane Percu i Thian.


Label trenutno ima 5 imena u repertoaru, a osim osnivača tu su jos i Dark Ray, Ivan Tanasijevic i Resilient. Po glazbenom stilu artisti su orjentirani na deep house, tech-house i slične derivate, no kako se radi o labelu elektroničke glazbe generalno, mogući su i drugi stilovi u budućnosti.


 
Suosnivač Instead Recordings-a Thane Percu njemački je producent nositelj nagrade za najbolji remix trake Little Father, legende house glazbe i Grammy nominiranog artista Eddie Amadora. Thane Percu do sada je bio fokusiran isključivo na produkciju, te ima niz izdanja na različitim labelima kao i nekoliko nagrađenih remixa.


Thian, Zagrepčanin s adresom u Berlinu, dva desetljeća je u elektroničkoj glazbi te je osim mnogobrojnih nastupa i rezidencija kako u HR tako i u Berlinu gdje živi već godinama, do sada objavio objavio preko 10 EPa. Surađivao je po pitanju produkcije s mnogim domaćim i stranim izvođačima, a također piše svoj blog thian.org.


 
Instead Recordings label upravo je objavio prvo izdanje VA 001 gdje se nalaze uratci svih izvođača, a u pripremi su i slijedeća izdanja koja će predstaviti producente sa svojim EP izdanjima.