Skip to main content
  • sebastian ingrosso
  • 29.10.2012.

100 maloljetnika hospitalizirano na Halloween partiju

Sebastian Ingrosso nije ni uspio nastupiti na partiju u New Yorku koji se ovog vikenda pretvorio u potpuni kaos. Hospitalizirano 100 mladih između 14-18 godina, što zbog konzumacije alkohola što zbog droga.

Naslovna foto

sebastian ingrosso

Subota navečer i Halloween party se zaista i pretvorio u strašni događaj, s obzirom da je policija već 20 minuta nakon Allesovog nastupa zaprimila nekoliko poziva zbog trovanja alkoholom i drogama, a kad su se pojavili u Haunted Coliseumu gdje se održavao „najveći Halloween party na Long Islandu“ tih nekoliko pretvorilo se u stotinu. Glasine o napadima, tučnjavi ili izbodenim osobama samo su produkt kaosa koji je izbio nešto malo prije ponoći kad je 40 policajaca upalo na party.

{youtube}9GCrL8ch9pA{/youtube}

Party je nije bio dobno ograničen, a u FAQ-u je pisalo da bi „bilo poželjno da posjetitelji imaju 16, jer će se alkohol točiti samo starijima od 21 i uz važeću osobnu iskaznicu.“ Organizator ovog događaja dao je pomalo smješnu izjavu: „Djeca su se na partiju već pojavila pijana, pili su negdje drugo, nismo posluživali alkohol maloljetnicima. Ali što smo mi trebali napraviti kad su se tinejdžeri već ranije negdje napili i povraćali po parkingu.

Možda su ih trebali upozoriti da dođu trijezni na party ili ne uzimaju alkohol i droge ako ne znaju kako to činiti.

soul gravity mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk