Skip to main content
  • seth troxler
  • 29.10.2012.

Seth Troxler: Stav mi je punkerski

Kad je u pitanju današnja komercijalizacija elektronske glazbe i popularnost velikih partija, tech-house DJ i producent iz Detroita Seth Troxler s trenutnim prebivalištem u Londonu razmišlja na više punkerski, indie način.

Naslovna foto

Seth Troxler

Karizmatični Seth Troxler koji je ove godine na dodijeli Ibiza DJ Awards prilikom zaprimanja nagrade za najboljeg tech-house DJ-a naglasio važnost undergrounda iz kojeg je sve proizašlo i koji zauzima sve više mjesta na popisu traženih izvođača i dalje ne voli velike festivale i masivne događaje. Ranije smo pisali o njegovom novom spiritualnom projektu kojim će pokušati na drugi način pristupiti publici, iako nismo sigurni da će u tome i uspjeti, no 26-godišnji Seth se ne zabrinjava, dovoljno je ambiciozan za sljedećih 10 godina karijere.

{youtube}6H8wr9ibbNA{/youtube}

Kulturološki ni sam ne zna gdje bi se svrstao, buntovnički punkerski ili indie neovisno, kako je otkrio Jontyju Skrufffu tijekom Amsterdam Dance Eventa toliko je „sranja“ na elektronskoj sceni danas da više nije siguran evolvuirali ta glazba uopće ili samo postaje još više komercijalna. Nešto što zvuči underground za dva tjedna postane komercijalno, jeftino i isfurano.

{soundcloud}https://soundcloud.com/martita-fs/sets/seth-troxler-b2b-guy-gerber/{/soundcloud}

Naravno Troxler živi svoj san i može se nazvati sretnim čovjekom koji vjeruje u sudbinu i magiju. Ukoliko vas zanima cijeli razgovor koji su Jonty Skrufff i Seth Troxler vodili prebacite se Jontyjev blog i pročitajte cijeli intervju.

sea star mobile
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2