Skip to main content
  • jedinica klub
  • 1.12.2012.

12 godina kluba Jedinica

Svatko tko je sudjelovao u noćnom životu grada Zagreba morao je barem jednom čuti za Jedinicu, klub na koji uvijek možete računati i kad vas sve ostalo iznevjeri.

Naslovna foto

jedinica klub

Intimni prostor ovog kluba sam po sebi stvara zajedništvo i nova prijateljstva, ne postoje VIP prostori ni odvajanja, tu su svi kao jedna skladna obitelj bilo da se radi o poznatim ili manje poznatim ličnostima ili pak slučajnom prolazniku. Sve nas je put barem jednom odveo u Jedinicu bilo da se radilo o utorku ili suboti, sasvim svejedno. Smješten u užem centru, klub često posjećuju i turisti željni zabave do jutra, a rijetko kad se u Jedinicu zalazilo „prije jedinice“.

{soundcloud}https://soundcloud.com/djmatya/matya-club-no-1-25-10-2012{/soundcloud}

I u boljim i u težim danima Jedinica je ostajala vjerna elektronskom zvuku, ne rijetko dajući priliku mladim DJ-ima, od kojih mnogi nisu bili etablirani na klupskoj sceni.

Ovaj uvod vodi nas do podatka da Club No.1 ili Jedinica naime u četvrtak 6. prosinca proslavlja 12 godina svog postojanja, i 12 godina nakon možemo slobodno reći da se radi o kultnom klubu u kojem su se mnogi često puta osjetili kao u vlastitom dnevnom boravku.  

Na rođendan su naravno pozvani svi koji žele Jedinici poželjeti još najmanje toliko uspješnih godina rada, uz glazbeni odabir DJ Matye i DJ Creama.

{soundcloud}https://soundcloud.com/dj-cream-sbdjs/vesna{/soundcloud}

Dragom klubu Jedinici čestitamo ulazak u adolescentske godine uz napomenu da ne žurite postati zreli i ozbiljni, te da se pubertetski bunt slučajno ne manifestira narodnjacima.

jedinica

defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2