Skip to main content
  • ambasada gavioli
  • 30.11.2011.

16 godina Ambasade Gavioli

Specijalne okolnosti zahtjevaju specijalne akcije. Ima li boljeg razloga za veliko slavlje od 16-og rođendana kluba koji je definirao glazbeni ukus generacija na području izmađu Jadranskog mora i Alpa?

Naslovna foto

Ambasada Gavioli

Odabir headlinera za ovaj event nije bila teška zadaća, pošto govorimo o prvom rezidentu koji je predstavio ime Ambasada Gavioli u svijetu. Kako bi slavlje bilo još upečatljivije Valentinu Kanzyaniju će se pridružiti jedno od najvrućih imena 2011-te.

Otkako je Cassy upoznala Ricarda Villalobosa 2003. karijera joj ide uzlaznom putanjom, a prepoznatljivo ime postaje u klubovima poput Panorama bara u Berlinu. Dama koja je držala Circoloco rezidenciju u DC10 ovo ljeto nedavno je dočarala atmosferu svojih setova na kompilaciji za britanski Mixmag.

{youtube}egCA3fcpQdo{/youtube}

Pozivamo vas da iskusite najbolje od underground elektronike 17. prosinca u Ambasadi Gavioli, a jedino o čemu se trebate brinuti je kako izdržati do kraja partija, jer nam se sve čini kako će ovaj malo duže potrajati.

SWEET SIXTEEN LOUNGE
Valentino Kanzyani
Cassy
Ian F

MEZANINE
Joe Montana
Angel Anx
Wee.Bee

Ulaznice po 17 eura možete kupiti u pretprodaji, dok će na dan eventa cijena biti 23 eura.

sonus 2
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju