Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Baner

2021. je bila zvjezdana godina za Cortex Thrill. Evo i zašto!

Srijeda, 05 Siječanj 2022

Premda je bila pandemijska i sa smanjenim intenzitetom nastupa, 2021. godinu su mnogi umjetnici poput Cortex Thrilla iskoristili kreativno

Po čemu je 2021. za njih bila zvjezdana godina, te kakvi su im planovi za budućnost otkrio nam je Ivo Montina, a sve možete pogledati i u video isječku na dnu članka.

2021. su glasovima struke osvojili nagradu za Najbolji album suvremene elektroničke glazbe na Ambasadoru sredinom ožujka u Opatiji, a evo što su rekli u intervjuu za CMC TV.Potom su objavili album 3.0 na vinilu koji je rasprodan još u PRE-orderu. Podsjetimo se, nagrađeni album je izdan za Bonzai povodom 30 godina projekta Cortex Thrill. Tijekom iste godine su imali nekoliko kvalitetnih suradnji na remiksima za "Bonzai Progressive" producente i otvorili su novi studio "Endurance" sa modernom tehnologijom miksanja."Izuzetno smo zahvalni struci što su nam uljepšali 2021. godinu nagradom Ambasador u kategoriji za najbolji album plesne-suvremene elektroničke glazbe. Ta nagrada nam je dala poticaj i motivaciju da u 2022. godini idemo dalje sa izdanjima."

Čitatelji KS imali su potom prilike premijerno vidjeti kako izgleda rezanje vinila u tvornici za nagrađivani album.Planovi za budućnost
"Ove godine nam izlaze tri singla. To je trilogija koju smo poslali prije pola godine u Bonzai "Cosmic Voyage" sa tri remixera, a Yakka je na Episode III."

"Imamo poziv za Legacy festival 11.06. na 30. godišnjicu Bonzaia. Ako sve bude u redu trebali bi ići Live ili DJ-ati (još ne znamo). Festival je na tri floora i očekuju 12 tisuća ljudi", ističe Montina.

2021. je bila zvjezdana godina za Cortex Thrill. Evo i zašto!