Skip to main content
  • 5.01.2022.

2021. je bila zvjezdana godina za Cortex Thrill. Evo i zašto!

Premda je bila pandemijska i sa smanjenim intenzitetom nastupa, 2021. godinu su mnogi umjetnici poput Cortex Thrilla iskoristili kreativno

Piše: 

Po čemu je 2021. za njih bila zvjezdana godina, te kakvi su im planovi za budućnost otkrio nam je Ivo Montina, a sve možete pogledati i u video isječku na dnu članka.

2021. su glasovima struke osvojili nagradu za Najbolji album suvremene elektroničke glazbe na Ambasadoru sredinom ožujka u Opatiji, a evo što su rekli u intervjuu za CMC TV.

Potom su objavili album 3.0 na vinilu koji je rasprodan još u PRE-orderu. Podsjetimo se, nagrađeni album je izdan za Bonzai povodom 30 godina projekta Cortex Thrill. Tijekom iste godine su imali nekoliko kvalitetnih suradnji na remiksima za "Bonzai Progressive" producente i otvorili su novi studio "Endurance" sa modernom tehnologijom miksanja.

"Izuzetno smo zahvalni struci što su nam uljepšali 2021. godinu nagradom Ambasador u kategoriji za najbolji album plesne-suvremene elektroničke glazbe. Ta nagrada nam je dala poticaj i motivaciju da u 2022. godini idemo dalje sa izdanjima."

Čitatelji KS imali su potom prilike premijerno vidjeti kako izgleda rezanje vinila u tvornici za nagrađivani album.

Planovi za budućnost
"Ove godine nam izlaze tri singla. To je trilogija koju smo poslali prije pola godine u Bonzai "Cosmic Voyage" sa tri remixera, a Yakka je na Episode III."

"Imamo poziv za Legacy festival 11.06. na 30. godišnjicu Bonzaia. Ako sve bude u redu trebali bi ići Live ili DJ-ati (još ne znamo). Festival je na tri floora i očekuju 12 tisuća ljudi", ističe Montina.

brejcha 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
defected zg desk