Baner

Cortex Thrill donosi kako izgleda rezanje vinila za nagrađeni album 3.0

Četvrtak, 22 Travanj 2021

Nagrađeni album “3.0”, Cortex Thrill-a rasprodan je u PRE ORDERu. Radi se RE-ORDER, nova naklada, a evo kako to izgleda u samoj tvornici vinila u današnje vrijeme.


Generalno gledajući, proizvodnja vinila nije stala već je u današnje vrijeme sve više popularna među kolekcionarima svih stilova glazbe pa tako i elektroničke glazbe. Iako se u većini klubovima u današnje vrijeme puštaju digitalni formati traka i produkcije, izdanja na vinilu imaju drugačiji koncept vezan za nostalgiju i kolekcionarstvo iz vremena kada su gotovo sva izdanja elektronike izlazila upravo na vinilu i to su tada DJ-i puštali po klubovima i velikim festivalima.“Velika nam je čast što je izdavačka kuća “Bonzai Music” odlučila izdati naš nagrađeni album (Nagrada “Ambasador - u kategoriji za nagrada najbolji album suvremene plesne / elektroničke”) na vinilu jer smo upravo prve vinile izdali za inozemstvo baš kod njih (tadašnji “Bonzai Records”) prije 26 godina. Ovim albumom smo obilježili 30 godina projekta Cortex Thrill i to se sada i urezalo na vinil.


Foto: kako izgleda vinyl kad je zapakiran

Sretni smo jer postoji veliki interes za album jer je rasprodan prije samog izlaska, a izlazi oko 24.04., tako da je u tijeku izrada nove naklade albuma.” - rekao je Ivo T. Montina, front men projekta Cortex Thrill, a evo kako to rade u tvornici vinila.

Cortex Thrill donosi kako izgleda rezanje vinila za nagrađeni album 3.0