Skip to main content
  • 25.03.2024.

30 godina legendarnog Time Warpa kroz fotografije

Za nekoliko tjedana, legendarni njemački festival priprema proslavu povodom velikog jubileja.

Piše: 

U danima prije i poslije jubilarnog izdanja Time Warpa u Mannheimu, od 3. do 7. travnja, muzej Reiss-Engelhorn organizira besplatnu multimedijalnu izložbu 30 Years of Time Warp” koja prikazuje povijest festivala kroz fotografije, videosnimke i filmove na 25 ekrana.

Izložba prati put Time Warpa od samih početaka u 1994. pa sve do njegovog razvoja prema globalnom fenomenu elektroničke glazbe. “30 Years of Time Warp” također pruža uvid u samu evoluciju elektroničke glazbe, posebice techna, kao i samog utjecaja legendarnog festivala na kompletnu kulturu.

Neke od izdvojenih fotografija koje će se naći na multimedijalnoj izložbi povodom 30 godina Time Warpa pogledajte u galeriji.

Najveća postava u povijesti povodom proslave 30 godina

Time Warp 5. i 6 travnja slavi 30. rođendan, a nadolazeće jubilarno izdanje se vraća u Maimarkt Mannheim sa simboličnih 30 sati glazbe tijekom dva dana. Slavljeničko festivalsko izdanje dovodi imena koja su uz Time Warp od samih početaka, kao i nove uzbudljive talente. Listu od preko 50 DJ-eva predvode ARTBAT, Adam Beyer, Adriatique, Dax J, Honey Dijon, Indira Paganotto, Jamie Jones, Joseph Capriati, I Hate Models, Kobosil, Marco Carola, Nina Kravitz, Ricardo Villalobos, Richie Hawtin, Sam Paganini, Sven Vath i mnogi drugi.

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2