Skip to main content
  • 26.03.2024.

Fabian Jakopetz povodom 20 godina karijere stiže u Rijeku te dovodi Stannyja Abrama

Iskusni DJ i producent iz Zagreba s više od 20 godina glazbenog iskustva, nakon nešto više od 5 godina vraća se u RIjeku i zajedno s projektom “Feel Pleasure” organizira svoj jubilej u Ružićevoj ulici.

Piše: 

U subotu 30. ožujka, Fabian Jakopetz u sklopu svoje turneje povodom 20 godina karijere stiže u riječku Crkvu te kao posebnog gosta dovodi slovenskog kolegu Stannyja Abrama, a podršku im pružaju lokalne snage Tech Rule i Senkić.

Fabiana Jakopetza mnogi pamte kao jednog od resident DJ-a legendarnog riječkog broda-kluba Nino 2, a ovom prilikom u Crkvi će sve prisutne odvesti na glazbeno putovanje kroz svoj bogati repertoar svježe techno glazbe u širem opusu stila.

Kako bi dodatno začinio večer, Fabian dovodi i posebnog gosta – regionalnu DJ zvijezdu iz Slovenije, Stannyja Abrama, koji je prema službenim statistikama portala “Beatstats” najprodavaniji electro izvođač svih vremena, a i nedavno je osvojio regionalnu nagradu “Ambasador” za remix godine!

Uz njih kao podrška nastupaju dobro znani lokalni DJ majstori, Tech Rule i Senkić koji zbog svoje kvalitete i kontinuirane prisutnosti na sceni ne trebaju posebnu najavu.

“Vidimo se na plesnom podiju i proslavimo zajedno jubilej ovog talentiranog umjetnika” poručuju organizatori.

Upad iznosi 10€.

FB EVENT: Fabian Jakopetz presents 20 years DJ tour – Rijeka at Crkva

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk