Skip to main content
  • exit festival
  • 2.06.2010.

600 volontera za Exit festival

Exit festival ove godine otvara vrata za preko 600 volontera iz cijelog svijeta koji će dobiti priliku steći nevjerojatna iskustva radeći u programskoj produkciji, press centru, kampu, promo timu i drugim segmentima festivala.

Piše: 

Naslovna foto

Exit Festival

Natječaj za prijave otvoren je od 31. svibnja do 20. lipnja, a svi mladi ljudi koji se žele uključiti i postati dio ove velike organizacije potrebno je da popune formular na stranici Exitfest.org.

Prijava sadrži opće podatke, prethodna radna i volonterska iskustva kao i motivacijsko pismo za rad na Exit festivalu u željenom segmentu organizacije. Svi kandidati koji uđu u uži izbor, moraju proći intervju i odgovarajuću obuku.

Volonteri na Exit festivalu imat će osiguran ulaz i boravak na festivalu nakon završetka propisanog radnog vremena kao i besplatan boravak u Exit village-u, ishranu unutar village-a i besplatne tokene za piće. Po završetku festivala, volonteri dobivaju certifikat kao priznanje o volontiranju što će im biti dodatna referenca u biografiji.

Volonteri će kroz rad na Exit festivalu razviti osjećaj pripadnosti i korisnosti za zajednicu, humanitarni rad kao i za razvoj osobnosti i novih vještina, timski rad, upoznati ljude iz različitih gradova i zemalja, poboljšati znanje stranih jezika i steći uvid u organizaciju jednog velikog festivala. Poseban dio aktivnosti volontera predstavljat će i ekološke radionice na kojima će biti educirani u oblasti primjene tehnologija za obnovljive izvore energije i podići razinu ekološke svijesti i znanja u oblasti zaštite životne sredine.

Volontiranje će trajati od 5. do 12. srpnja 2010. godine na festivalu Exit u Novom Sadu, i to najviše šest sati tijekom jedne smjene.

Ulaznice za Exit 2010.
Ulaznice za Exit festival mogu se kupiti po promotivnoj cijeni od 547 kn
odnosno 732 kn za paket (ulaznica + kamp + prijevoz) na sljedećim prodajnim mjestima:
Dallas Music shop, Masarykova 6, Zagreb
Kino Europa, Varšavska 3, Zagreb
V.O.O.D.O.O. Underground, Vrt Jagode Truhelke 3, Osijek
Dallas Music shop, Splitska 2a, Rijeka
Dallas Music shop, Narodni trg 14, Split
Dallas Music shop, Široka ulica 2, Zadar
Dallas Music shop, Ivana Kukuljevića 20, Varaždin

Cijena kampa je 185 kn.
Cijena ulaznica u redovnoj prodaji iznosit će 873 kn odnosno 1.058 kn za paket.

brejcha 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 2