Skip to main content
  • Fatboy Slim
  • 2.06.2010.

Fatboy Slim pred 5000 posjetitelja u Umagu

Umagination Beck's prvi put u Hrvatskoj predstavili su Fatboy Slima.

Piše: 

Naslovna foto

Fatboy Slim
 
Njegov nastup u sklopu programa Beck'sperience oduševio je oko 5000 ljubitelja elektronske glazbe. Interes za veliki party na otvorenom bio je toliki da su sve karte bile rasprodane već tjedan dana unaprijed, a obožavatelji su doputovali iz svih krajeva Hrvatske te iz regije, uključujući Sloveniju, BiH, Srbiju, Austriju i Italiju. (video prilozi između članaka)

{seyretpic id=495 align=center}
Fatboy Slim u Umag je stigao privatnim zrakoplovom na sam dan nastupa, a odsjeo je u predsjedničkom apartmanu hotela Kempinski Adriatic, jednog od najboljih hrvatskih hotela s 5 zvjezdica. Uoči nastupa sudjelovao je na press konferenciji na kojoj je izrazio zadovoljstvo što konačno ima priliku nastupiti pred hrvatskom publikom te izrazio želju da uskoro ponovo nastupi na hrvatskoj obali. Na stadionu Stella Maris odsvirao je dvosatni set koji je uključio i neke od njegovih najvećih hitova, poput Right Here, Right Now, Rockafeller Skank i Weapon of Choice. Publika je uživala i u vrhunskim scenskim efektima koji su uključili i laser show te video projekcije.

{seyretpic id=494 align=center}
Josip Bašić , direktor agencije MPG, koja je organizirala premijerni nastup Fatboy Slima u Hrvatskoj, komentirao je: „Uspjeh ovog gostovanja pokazao je da smo pogodili kada smo odabrali Umag kao lokaciju na kojoj će se Fatboy Slim prvi puta predstaviti domaćoj publici. Od infrastrukture do bogate turističke ponude i smještajnih kapaciteta, Umag nudi sve elemente za uspješnu organizaciju gostovanja vodećih svjetskih glazbenika.  Fatboy Slim je ispunio sva naša očekivanja i pokazao zašto je stekao titulu kralja elektronskog beata. Njegov nastup je i odlična najava za buduće projekte Umaginationa, koji će donijeti nova gostovanja velikih svjetskih zvijezda.“

{seyretpic id=496 align=center}
„Ovo je moj prvi nastup pred hrvatskom publikom i tome se jako veselim, tim više što nastupam uz more, u Umagu, pa se osjećam kao kod kuće. Na nastupe više ne nosim ploče jer su sada tako koncipirani da koristim dosta vizualnih efekata pa glazba i video te svjetlosni efekti koje koristim na svojim nastupima dolaze izravno iz kompjutora. Radim pravi audio-vizualni šou i to mi se jako sviđa. Može se očekivati i nešto mojih snimki, a što ću vrtjeti večeras ovisi o raspoloženju publike i o njihovim reakcijama. Moj cilj je uvijek napraviti dobar party, odnosno osigurati da se moja publika dobro zabavi, “ najavio je svoj nastup Fatboy Slim.

GALERIJA SLIKA IZ UMAGA

Idući nastup elektronske glazbe je 5. kolovoza kada stiže Kiril Džajkovski.

sea star mobile
Vezani članci
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
brejcha 1
Sonus je kompilirao najbolje trenutke prošlogodišnjeg izdanja i spojio ih u jedan video.
sonus 2