Skip to main content
  • 24.12.2023.

Adam Beyer nastavlja suradnju s Yacht Week i 2024. u Hrvatskoj

Drumcode i The Yacht Week ponovno se okupljaju od 1. do 7. lipnja 2024. na jadranskoj obali

Piše: 

Naslovna foto

Gaetan TRACQUI – gaetan@tracqui.net

Obožavatelji techna i housea pridružit će se nizu vrhunskih Drumcode umjetnika na floti jahti koje plove prekrasnom hrvatskom obalom kako bi uživali u 7 dana glazbe i intimnih zabava na jedinstvenim lokacijama, uz vrhunsku glazbu.

Tjedan Drumcode x Yacht Week postao je “must see” događaj za pustolovne obožavatelje elektroničke glazbe, a trilogija putovanja završava u velikom stilu 2024. Potvrđeni line up čine osnivač Drumcodea – Adam Beyer, Eli Brown, Joel Mull, Miss Monique i Tini Gessler .

Zabave na Drumcode x Yacht Weeku su nezaboravne, odvijaju se u izuzetnim okruženjima. Prošla mjesta su uključivala svjetionik na pustom otoku, sklonište za podmornice i povijesnu tvrđavu , te setove koji su se izvodili iz plutajuće DJ kabine – potpuno opremljene zvučnim sustavom VOID Acoustics – do prvog plutajućeg plesnog podija na svijetu . 2023. je čak doživio svjetski ekskluzivni 5-way b2b nastup Adama Beyera, Barta Skilsa, Juliet Fox, Joela Mulla i Laytona Giordanija, održanog na 24 jahte na jadranskoj obali.

sonus 2
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju