Skip to main content
  • 3.02.2011.

Alex Metric & Steve Angello surađuju na pjesmi “Open Your Eyes”

Ova produkcija je jako favorizirana od strane Pete Tonga, svjetskog broj 1 ambasadora i promotora novih singlova na BBC Radiu 1.

Piše: 

Naslovna foto

Steve Angello

 

Miami Music Week je glazbeni događaj koji je proteklih godina bio u sjeni WMC-a, a praktički objedinjuje sve partije u klubovima, na plažama ili bazenima hotelskih kompleksa.

Upravo ove godine stvari su malo jasnije. Miami Music Week održava se od 22. do 27. ožujka, a etiketa Size Matters tamo priprema promociju novog singlea kojeg potpisuju Steve Angello i Alex Metric. “Open Your Eyes” je izašla 31. siječnja na Beatportu a od travnja i u fizičkoj verziji putem Positiva Recordsa.

{youtube}OnnnwSflr-8{/youtube}

Ovom produkcijom najavljuje se odlična sezona etikete kao i spomenutog dvojca. Size Matters najavljuje i svjetsku turneju za ljeto, a kako smo već upoznati 13. kolovoza Steve Angello, AN21, i Max Vangeli nastupaju i pred HR publikom, i to u klubu Papaya Zrće.

Size Matters ima puno zanimljivih novosti pa 9. veljače izbacuju novi rad Kim Fai-a, momka koji je otkriven od strane Toolroom etikete. 23. veljače na Sizeu izdaje Black Raw pjesmu "Eargasm", 9. ožujka Keon Groeneveld (Slides EP). Slijede Tom Flynn (Bianca), Tim Mason (The Moment) te Carl Lewis & Martin Danielle (Little EP).

sonus 1
Vezani članci
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
brejcha 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star desk