Skip to main content
  • alt
  • 26.06.2015.

Steve Angello donirao 5000$ djevojčici za transplataciju jetre

Svjetla, pozornice, urlici, pobješnjele mase, letovi simo tamo na gaže… Sve ovo usiše čovjeka i lako je zaboraviti na ljudsku stranu svega.

 
Trebalo bi biti u vezi glazbe, a toliko puta nije, trebalo bi biti humano, a toliko puta nije. Show i fabricirane persone ponekad sjednu na mjesto praznog označitelja javne ličnosti, ali ponekad, samo ponekad nešto se protrese.
 
Steve Angello, bivši švedski mafijaš, uhvatio je na vlastitom Instagramu očajnu molbu za pomoć jednoga oca koji nije znao kako bi više sakupio novac potreban za transplataciju jetre koja će njegovoj kćeri spasiti život. Tako je lako očaj preobraziti u nadu jer je otac (instagram alias Rydi) uskoro na svojuhttps://instagram.com/p/4W50mYx2u_/?taken-by=rydri stranicu dobio anonimnu donaciju od 5000$.
 
Šokiran napisao je zahvalu.
 
“Još suza radosnica. Jedan od mojih apsolutno najdražih DJ-a @steveangello, bivši član Swedish House Mafije, upravo je dao ovu donaciju koja će joj promijeniti život za Allieinu svrhu. Gledao sam te kako nastupaš na EDC-ju, Coachelli i u Masquerade hotelu i nikada nisam ni mogao zamisliti da ćeš dati ovako darežljivu donaciju kako bi pomogao spasiti našu kćer. Iz svakog atoma moga bića, hvala ti Steve – rydi”
 
Steve Angello svakako nije jedini koji je napravio ovako lijepe stvari. Mnogi članovi glazbene industrije koriste svoju medijsku eksponiranost i poveće honorare kako bi pomogli onima koji si nisu u mogućnosti pomoći sami.
 
Većina nas neće biti u mogućnosti pomoći nekome golemom svotom novca, ali ne trebaš imati 5000$ na lageru da bi pomogao. Svake sekunde svakog dana pred tobom stoji otvorena opcija da pomogneš nekome ne 1000 načina, možda je samo prijatelj koji prolazi kroz teško razdoblje, možda je usamljeni stariji član obitelji, možda je žena na cesti koja balasira hrpu vrećica, klinca u rukama i ključeve od auta. Napravi što možeš kada možeš, nikada ne znaš kada ćeš se ti naći u poziciji onoga koji treba pomoć. Život je više manje briga je li ti baš sada zgodno imati problem!
brejcha 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2