Skip to main content
  • 29.10.2023.

Amelie Lens odlazi na porodiljni, uzima pauzu od nastupa

Belgijska DJ-ica i producentica početkom ljeta je objavila trudnoću

Piše: 


Proteklog vikenda, u sklopu Awakenings ADE programa, Amelie Lens je odradila svoj posljednji nastup pred odlazak na porodiljni. Više od 12 tisuća partijanera, došlo je pozdraviti belgijsku DJ-icu koja je za svoj posljednji trudnički show priredila EXHALE by Amelie Lens večer.

Termin poroda belgijske DJ-ice je za otprilike dva mjeseca, a svoj povratak Amelie Lens je već najavila za sljedeću EXHALE večer koja bi se trebala održati krajem veljače u Antwerpu, a potvrdila je i dolazak na Ultru u Miamiju.

Sama trudnoća Amelie Lens ovog ljeta bila je“vruća” tema na društvenim mrežama, zbog toga što je odrađivala ljetnu turneju u “drugom stanju”. Društvene mreže belgijske DJ-ice i producentice su bili ispunjeni negativnim komentarima i kritikama da “traumatizira” bebu glasnom glazbom i načinom života, na što je Amelie Lens otkrila da su je liječnici potaknuli da nastavi u istom ritmu sve dok se osjeća dobro.

“Tijekom posljednjih nekoliko tjedana otkrila sam koliko je žensko tijelo snažno. Uvijek sam se pitala kako bi moj život izgledao kada zatrudnim… Ali nakon dugo razmišljanja i savjetovanja, odlučila sam nastaviti u istom ritmu dok se osjećam dobro. Trudnoća ne znači da se život mora zaustaviti i da moram stajati doma.  No ipak, dva mjeseca pred termin, zaključujem turneju i spremam se za porod!” podijelila je belgijska “kraljica techna” u jednoj od objava na društvenim mrežama.

Ljetnu turneju Amelie Lens je pripremila na način da izbjegne male, zatvorene klubove gdje ne može kontrolirati glasnoću te smo je ljetos jedino mogli uhvatiti na festivalima, open-air klubovima i velikim zatvorenim prostorima poput dvorana gdje je nastupala sa isključenim monitor zvučnicima za DJ pultom.

 

brejcha 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2