Skip to main content

Američki turist posjetio Berghain i popljuvao ga do daske

Moć Berghaina na vanjski svijet je zastašujuća. Fotografija iznutra nema, svi pričaju kako je to meka za hedoniste techno glazbe, hvalospjevi na račun berlinskog hrama ne jenjavaju, puno nepoznatih detalja čine ga intrigantnim i mističnim. Naletjeli smo na recenziju berlinskog kluba i ona je u najmanju ruku, vic dana.

Piše: 

Iz Sjedinjenih Američkih Država turist imena Kyle W. posjetio je Berghain ostavio je ocjenu nedovoljan i unio pomutnju među ljubitelje berlinskog kluba.

Iako objavljen u rujnu prošle godine, tek smo ga nedavno otkrili i nismmo mogli sakriti uzbuđenje, a da ne proširimo vijest dalje. Nitko naravno sada neće pomisliti da je Berghain toliko loš jer iz čitanja njegove recenzije, u najmanju ruku možemo reći da je mekušac.

Ono što je pomalo i smiješno je činjenica da je Kyle dosada pisao razne recenzije za striptiz klubove, ali čini se da je za njega ovo bio preveliki zalogaj. Najsretniji trenutak te večeri bio mu je izlazak iz kluba, za koji kaže ''Konačno sam došao do izlaza i zaderao se čudnom čuvaru ''gade bolesni''… Pozvao sam taksi i vratio se u hotel. To je bilo moje iskustvo ''najboljeg kluba na svijetu''. Mogu podnijeti puno stvari, ali ovo mjesto je bila preko svake granice. Neću se vratiti, NIKADA''.

Zavucite se u fotelju, pripremite kokice i uživajte u tekstu, bez smijanja molim :).

Zaviri u prostorije Berghaina i provjeri u kojim sobama se Kyle nije snašao.

sonus 1
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
wls 20 mobile
Galeb Nikačević otkriva svijet lako dostupnih halucinogenih biljaka koje rastu po šumama i gorama Srbije.
brejcha 2