Skip to main content
  • DJ Mag
  • 17.10.2022.

Amsterdam Dance Event ostaje bez DJ Mag-ovih nagrada

Rezultati ovogodišnjeg DJ MAG-ove TOP 100 DJ ljestvice će biti poznati u četvrtak, 27. listopada, u sklopu globalnoga live stream događaja

Piše: 

Naslovna foto

DJ Mag

Nakon desetljeća suradnje s Amsterdam Music Festivalom i Amsterdam Dance Eventom, DJ MAG mijenja koncept. Dobitnik nagrade za najboljeg DJ-a bit će otkriven u posebnoj emisiji emitiranoj s Ibize koju će vodit Arielle Free, radijska DJ-ica BBC Radio 1.

“Nakon toliko nevjerojatnih događaja organiziranih za vrijeme Amsterdam Dance Eventa, došlo je vrijeme za promjenu. Radeći s našim partnerima iz ALDA-e, ove godine ćemo slavit TOP 100 ljestvicu s posebnim showom. Napravili smo promjene koje će uključiti i slaviti više DJ-eva iz svih krajeva svijeta, kako bi odrazili volju naših glasača što točnije. Također, ovo je prilika da maksimalno istaknemo našu suradnju s UNICEF-om.” rekao je direktor DJ MAG-a Martin Carvell.

Kroz nekoliko sati emisije i uživo prijenosa, osim zabavnog programa, dodijelit će se i šest nagrada – nagrada za broj 1. DJ-a na svijetu, broj 1. techno DJ-a, broj 1.DJ-a iz Južne Amerike, broj 1. DJ-a iz Kine te nagradu “Future Star” i nagrada za životno djelo. Nagrađeni DJ-evi će odraditi šest setova, na šest atraktivnih lokacija koje se nalaze na šest različitih kontinenata.

 

Posebna DJ MAG-ova emisija povodom otkrivanja najboljeg svjetskog DJ-a kreće 27. listopada u 17 sati, dok će se u 19 sati saznati tko je ovogodišnji broj 1. Prije početka emisije od 15 sati, na DJ MAG-ovom Twitteru i Instagramu će se objavljivati prvi rezultati. Osim glazbenog spektakla, emisija će imati i humanitarni karakter zbog dugogodišnje suradnje s UNICEF-om.

Glasanje za DJ MAG-ove nagrade sui dalje u tijeku, a svoje favorite možete odabrati na poveznici.

sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 1
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sonus 2