Skip to main content
  • 22.05.2023.

Arien objavio službeni remix za popularnu pjevačicu Minelli

Mladi hrvatski glazbeni producent i artist Arien, je u sklopu izdavače kuće Global Records objavio službeni remix pjesme 'Think about u' poznate pjevačice Minelli i Sickotoy-a

Piše: 


Pjesma 'Think about u' Minelli i Sickotoy-a, sinergija je oba glazbena talenta, originalno izašla u veljači ove godine, a do sada broji više od 3 milijuna streamova na platformama, dok je sama izvođačica Minelli prozvana je globalnom 'kompozitorskom i produkcijskom mašinom' uz hitove 'Rampampam' i 'Nothing Hurts' koji su do sada akumulirali više od 185 milijuna streamova i više od 350 milijuna pregleda.

Za Ariena, ovo nije prva od važnijih glazbenih suradnji tijekom protekle godine, počevši od službenog singla'All Night' s Alessiah, izdanog pod okriljem Universal Music-a, a koji je zasjao na Top 20 radio chartovima u Americi, te službenog remixa pjesme 'Clap Clap' za popularne izvođače Gran Error, Elvanu Gjatu i Antoniu.

Kao što je na društvenim mrežama naveo, Arien je prije 3 dana objavio i novi single 'Focus' koji će biti u seriji ovogodišnjih autorskih singlova.

Remix pjesme 'Think about u' možete poslušati ekskluzivno na službenom Youtube kanalu Minelli, a kroz nekoliko dana i na svim ostalim streaming platformama.

schulz mobile
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
sonus 1
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 desktop