Skip to main content
  • 23.11.2021.

Future Scope sprema techno tjelovježbu uz Fernandu Martins

Future Scope priređuje još jednu turu techno delicija koje ćete konzumirati u petak, 3. prosinca u klubu Boogaloo, a za njihovo serviranje biti će zadužena Fernanda Martins.

Piše: 


Iza ove brazilske DJ-ice i producentice gotovo da vrišti techno i hard techno pomoću kojih redovno obara sve s nogu na plesnom podiju. Techno smatra jednim od rijetkih žanrova koji joj daje mogućnost izraziti emocije na više različitih načina, što je i vidljivo u njenim setovima koji nisu jednolični, već puni nepredvidljivih i energičnih prijelaza.

 
Kraljica jedinstvene tehnike miksanja svakog puta ostavlja bez daha bilo da se radi o njenom hard-techno nastupu ili čistom techno zvuku (kada nastupa pod aliasom Dot Chandler). Kolaboracije sa svjetski poznatim imenima techno i hard-techno glazbe već su odavno poznate.

FB Event: Fernanda Martins [03.12.2021.]

 
Ni ovaj party neće proći bez strastvenog dvojca Shipe i DJ Jocka koji će ovoga puta biti zaduženi za warm up. Ulaznice su dostupne u sustavu Entrio stoga ih osigurajte na vrijeme jer vas očekuje prava tjelovježba. Kao uvertira za ovaj party svakako je preporuka 26.11. nastup Mr. DJ Daria.

sonus 1
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zagreb mobile
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk