Skip to main content
  • Funkerman
  • 19.01.2012.

Funkerman nastavlja zadirkivati

Pozitivno opsjednut stvaranjem novog materijala kojim želi naglasiti bit bezuvjetne slobode i ljubavi Funkerman očito izražava da ne želi hodati malen ispod zvijezda.

Naslovna foto

Funkerman

Funkerman je ovu godinu odlučio ući u stilu s izdavanjem novog singla ”Blow”, koji predstavlja njegov tipični način produciranja elektro housea, ali i uzbudljive promjene u kreativnom smislu. Zvuk je osvježavajući izgrađen na tragu francusko elektro scene. Distorzija akorda nadograđuje se na bass dionice stvarajući tako sanjivu i bujnu melodiju. Klasična progresivna struktura čini ga urednim, iako stilski ovim singlom Funkerman nastavlja zadirkivati ​​u trajanju od dvije i pol minute uz podsmijeh prema vrhuncu pjesme. U paketu dolazi i radio edit koji se lako može uklopiti u brojne klubske setove.

{soundcloud}https://soundcloud.com/flamingo-recordings/funkerman-blow-preview{/soundcloud}

Osim izdanja Blow, Funkerman nastavlja surađivati s likovnim umjetnikom Ruter Termohlenom s kojim je radio na videu za singl ”Remember”. Radi se o umjetniku koji je sposoban vizualno pomicati granice, a kao Funkermanov partner pozabavit će se stvaranjem ekskluzivnih umjetničkih djela samo za njega.

{youtube}lLL8Roy_vYw{/youtube}

Singl Blow bit će objavljen 6. veljače na Flamingo Recordingsu i isključivo dostupan na Beatportu. Na svim drugim online trgovinama bit će dostupan od 20. veljače.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
defected zg desk