Skip to main content
  • 26.09.2023.

Atje Label Night, pa kultno ime techna Joey Beltram u Crkvi za kraj rujna

Popularni riječki klub svoja vrata u jubilarnoj desetoj klupskoj sezoni je otvorio proteklog vikenda

Piše: 


Vikend program za finiš rujna kreće u petak 29. rujna, uz ATJE Label Night. Novopečena hrvatska etiketa nakon dvije klupske večeri u Zagrebu, premijerno stiže u riječku Crkvu gdje će domaćin Andrea Ljekaj svirati uz Sven Nalisa i DJ Flaneura.

ATJE je novi glazbeni koncept i izdavačka kuća iza koje stoji višestruko nagrađivani DJ i producent Andrea Ljekaj koji zajedno sa grupom istomišljenika želi transformirati smjer suvremene glazbe u Hrvatskoj.

Andrea Ljekaj je za svoj glazbeni rad primio brojne nagrade, a u svom glazbenom opusu obuhvaća žanrove od downtempa i dubstepa do housea i techna, a svoj potpis opisuje kao “višebojni”. Sven Nalis je riječki pionir drum & bass scene, koji donosi dinamičnu fuziju garagea, housea i bassa, najbolje prezentirana kroz njegov nadolazeći EP “Nevera” na ATJE-u. DJ Flaneur je član kolektiva Reform, a poznat je po svom fluidnom kretanju kroz žanrove.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: ATJE Label Night @ Crkva

Prvo gostovanje jubilarne desete sezone riječke Crkve, zakazano je u subotu 30. rujna kada iz New Yorka stiže Joey Beltram. Podršku američkom DJ-u čine DJ Ogi, Mystic i Lab Mouse.

Joey Beltram je aktivan na elektroničkoj sceni od ranih 90-ih te ga se smatra kao jednog od prvih istinskih međunarodnih DJ-eva u to vrijeme. Kroz četiri desetljeća na sceni, predvodio je postave brojnih festivala poput Nature One, Awakenings, Coachella, Tomorrowland, Glastonbury, a kroz karijeru je kreirao i brojne techno hitove koji su se našli na etiketama poput Tresor, Warp, Nu-Groove i drugim.

Predvodnik elektorničike scene na Kvarneru već dugi niz je DJ Ogi koji je postao apsolutni sinonim za riječ techno u Rijeci. Iz najvećeg grada na Kvarneru stiže i Mystic koji je na sceni aktivan od 1999., koji je svoje ime tijekom godina izgradio izdanjima na etiketama poput Proton Particles, Outta Limits, USB Digital…Lab Mouse je dugogodišnji predstavnik BeatPoint festivala za kojeg žanrovske granice ne postoje.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: JOEY BELTRAM at Crkva Club

sea star desk
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
dobar house mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju