Skip to main content
  • 26.09.2023.

Andrologic priprema novi ciklus DJ radionica i glazbene produkcije u Zadru

Ljetos nam je zadarski umjetnik najavio brojne planove za svoj projekt “Heaven”, neki su već krenuli, a neki će se tek započeti

Piše: 


Andrej Božić poznatiji kao Andrologic i Fabric of Dreams zajedno s American Cornerom priprema novi ciklus DJ radionica i glazbene produkcije zvane “Heaven” koji će se ove jeseni održati u Gradskoj knjižnici Zadar.

Ciklus radionica započinje 18. listopada u 18 sati, a trajat će do 13. prosinca te će se odvijati u grupama od šest osoba. Svi koji žele napraviti svoje prve korake u elektroničkoj glazbi pod palicom iskusnog zadarskog umjetnika mogu se prijaviti na mail heavenproject23@gmail.com.

“Ove radionice su jedan korak naprijed kad je u pitanju glazbena kultura u Zadru.” poručuje Andrologic.

Podsjetimo, još proljetos je Andrologic odradio nekoliko DJ radionica “Music Generator” o kojim nam je u intervjuu rekao više: “ Music Generator je jedan odličan pomak za glazbenu kulturu u suradnji sa Gradskom knjižnicom Zadar putem kojeg smo ušli u srž mladih naraštaja te im prenijeli svoje iskustvo i ljubav što je prihvaćeno maksimalno. Projekt koji svakako ima veliku budućnost već poslije ljeta kada će se nastaviti.”

 

paul 1 desktop
promo clubs
Vezani članci
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.
dh mobile
Ovo je priča o jednoj od najprepoznatljivijih plesnih traka s početka novog milenija.