Skip to main content
  • 26.09.2023.

Andrologic priprema novi ciklus DJ radionica i glazbene produkcije u Zadru

Ljetos nam je zadarski umjetnik najavio brojne planove za svoj projekt “Heaven”, neki su već krenuli, a neki će se tek započeti

Piše: 


Andrej Božić poznatiji kao Andrologic i Fabric of Dreams zajedno s American Cornerom priprema novi ciklus DJ radionica i glazbene produkcije zvane “Heaven” koji će se ove jeseni održati u Gradskoj knjižnici Zadar.

Ciklus radionica započinje 18. listopada u 18 sati, a trajat će do 13. prosinca te će se odvijati u grupama od šest osoba. Svi koji žele napraviti svoje prve korake u elektroničkoj glazbi pod palicom iskusnog zadarskog umjetnika mogu se prijaviti na mail [email protected].

“Ove radionice su jedan korak naprijed kad je u pitanju glazbena kultura u Zadru.” poručuje Andrologic.

Podsjetimo, još proljetos je Andrologic odradio nekoliko DJ radionica “Music Generator” o kojim nam je u intervjuu rekao više: “ Music Generator je jedan odličan pomak za glazbenu kulturu u suradnji sa Gradskom knjižnicom Zadar putem kojeg smo ušli u srž mladih naraštaja te im prenijeli svoje iskustvo i ljubav što je prihvaćeno maksimalno. Projekt koji svakako ima veliku budućnost već poslije ljeta kada će se nastaviti.”

 

sonic desktop
promo clubs
Vezani članci
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.