Skip to main content
  • Funk D’void
  • 6.11.2010.

Avionska nesreća umalo zadesila Funk D’void-a

Funk D’void se uputio na zakazanu turneju po Australiji, no za vrijeme leta nastali su problemi, pa je samo spretnom intervencijom pilota izbjegnuta katastrofa.

Piše: 

Naslovna foto

Funk D’Void

Sve se događalo prije 2 dana na letu kompanije Quantas za Australiju kada je samo 15 minuta nakon polijetanja eksplodirao motor zrakoplova što su Škot i grupa putnika koji su sjedili na desnoj strani odmah primjetili. Budući da je Funk D'Void jedan od traženijih svjetskih DJ-a, boravak u avionu mu je gotovo drugi dom, pa čudni zvukovi iz motora nisu bili san već stvarnost.

Kapetan je odmah potvrdio da se događa nešto čudno ali je nastojao djelovati po uputama za slučaj opasnosti. Isto tako djelovao je smirujuće prema putnicima, pozivao na suradnju te ih ohrabrivao. Desecima putnika u tom trenutku sigurno su prošli kroz glavu svakakvi filmovi. Šok i strah su zavladali putničkom kabinom.

Avion je nakon 15 minuta počeo usporavati a kapetan je zamolio za strpljenje. Nastojali su kružiti oko aerodroma te izbaciti neke količine goriva kako bi pretežak avion ipak mogao sletjeti. Slijetanje je prošlo vrlo glatko kao i iskrcavanje putnika. Tijekom boravka na terminalu putnici su vidjeli plamen pokraj kučišta motora i mnoštvo goriva koje je iscurilo iz njega. Nesreća je izbjegnuta samo srećom i zaista odličnim kapetanom koji je znao djelovati po uputama.

Lars i ostali putnici brzo su postali vijest dana, intervjuirali su ih BBC i druge TV kuće tijekom boravka na terminalu a kasnije su zbrinuti u hotelima dok nije došao novi zrakoplov za Australiju.

Lars Sandberg aka. Funk D'Void, DJ i producent čiji stil varira od housea do techna podjednako, od jazzy house do funky techno produkcije. Nakon više od 14 godina iskustva kao DJ i dva nastupa na DMC natjecanju, Funk D'Void je postao sinonim za odličnog producenta i DJ-a s krcatim rasporedom nastupa širom svijeta.

defected zagreb mobile
Vezani članci
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
brejcha 2