Skip to main content
  • 15.11.2023.

Forest People nakon turneje Kinom: “Kao publika željni su kvalitetne elektroničke glazbe”

Bosanskohercegovački DJ i producent među nominiranima je za ovogodišnje izdanje nagrade Ambasador

Piše: 


Dragan Lakić poznatiji kao Forest People i Oleka, dobar dio listopada proveo je u Aziji na turneji Kinom. Pod okriljem Meditations Recordsa, etikete koja ima sjedište u Kini, za koju Forest People izdaje svoju glazbu, otišao je na daleki istok kako bi zavrtio svoje techno uratke u nekoliko gradova.

Forest People je u svojoj kineskoj turneji posjetio četiri grada i četiri klubaJJ Club u Changshu, Between u Guangzhouu, Hood u Zhuhaiju te Jar u Xi’anu. Što se tiče samih dojmova nakon povratka iz Kine, Forest People nam odmah u startu otkriva da je “bilo zaista, jedno predobro iskustvo” te ističe kako je tržište na dalekom istoku sve otvorenije za kvalitetne izvođače iz Europe.

 

 

Scena u Kini je u ranom razvoju i nemaju puno izvođača koji rade techno, ali su kao publika željni kvalitetne elektroničke glazbe” otkriva nam Forest People te dodaje kako su gradovi koje je posjetio milijunski stoga publike ne manjka:

“Dosta zahvalna publika koja se daje 100%. Svaki party na kojem sam radio je bio prepun pozitivne energije i plesa.”

Osim dojmova koje je Forest People nama otkrio, na svojim društvenim mrežama je podijelio video-isječke s partyja diljem Kine i atmosfere koju je doživio.

 

sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 1
Pariška koncertna dvorana za dvije tisuće posjetitelja – L’Olympia – u 131 godinu dugoj povijesti ugostila je i Paul Kalkbrennera
sonus 2