Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Skip to main content

Beatport pokreće revolucionarni interaktivni alat Party Mode

Beatport je najavio svoj najnoviji revolucionarni napredak u DJ tehnologiji: Party Mode, novu značajku unutar Beatport DJ-a i Beatsource DJ-a koja vam omogućuje povezane DJ sesije bez kašnjenja s do četiri DJ-a odjednom omogućujući B2B sesije s bilo kojeg mjesta u svijetu

Piše: 


Ovaj prvi takve vrste, interaktivni alat za izvedbu ima razne aplikacije koje će u potpunosti promijeniti način na koji DJ-i izvode, uče, povezuju se i uživaju u umjetnosti DJ-inga. Za DJ-e koji žele naučiti osnove DJ-inga ili ih čak podučiti nekom drugom, sučelje Party Modea jednostavno za korištenje čini ga idealnom učionicom za one koji žele započeti svoje DJ putovanje.

Party Mode omogućuje DJ-ima da razmjenjuju pjesme, kopaju po Beatport i Beatsource katalozima kako bi pronašli novu glazbu, i zajedno sastavljaju popise za reprodukciju izravno u web-baziranom DJ softveru. Dodatno, DJ-i mogu pozvati do 100 obožavatelja da gledaju, slušaju i pridruže se akciji u stvarnom vremenu sa zahtjevom za pjesmu i chat funkcijom Party Modea, a sve to istovremeno stvarajući zajedničke playliste koje svi sudionici mogu spremiti. Gledatelji mogu kopati po Beatportovom katalogu putem funkcije otkrivanja aplikacije i uključiti se sa "zahtjevima za praćenje" u bilo kojem trenutku, a sve to istovremeno stvarajući popis za reprodukciju zajedničke sesije koji svaki sudionik može spremiti.

“Značajka Party Mode za Beatport i Beatsource DJ web aplikacije donosi novu eru kolaborativnog DJ-inga,” rekao je Romain Pouillon , SVP & GM Beatport Group. “Bilo da DJ-i žele komunicirati sa svojim obožavateljima na nove i inovativne načine, pripremati se za nastup, podučavati ili naučiti osnove DJ-inga, ili jednostavno svirati, družiti se i povezati se s prijateljima zbog zajedničke strasti za otkrivanjem glazbe i DJ-ingom, Party Mode omogućit će pristup svemu tome.”

sonus 1
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
brejcha 1
U režiji Shahbano Farid, najnoviji film Resident Advisora nudi uvid u DIY korijene kulture noćnog života u Pakistanu.
john digweed 2