Skip to main content

Bivša NBA zvijezda Shaquille O’Neal se vraća u dubrovački klub Revelin

Član Kuće slavnih, poznati košarkaš Shaquille O’Neil, drugu godinu za redom vraća se u Dubrovnik kako bi nastupio u klubu Revelin

Piše: 

Osim košarke, NBA zvijezda uživa u rapu, glazbenoj produkciji i DJ-ingu te nastupa pod umjetničkim imenom DJ Diesel.  Shaq će u poznatom dubrovačkom klubu nastupiti u četvrtak, 27. srpnja ove godine s početkom u 22:30 sati.

Ulaznice su dostupne na web stranici Revelina, a slavnom će košarkašu podršku na bini pružiti dva domaća DJ-a Alex G i DJ Speed. Navedeni događaj u sklopu je Revelin Big Week-a, tijekom kojeg će nastupiti i poznati producenti elektroničke glazbe Bontan, Franky Wah te ukrajinski duo ARTBAT.

O'Neal je simultano razvijao glazbenu i sportsku karijeru, probijavši se u prvim postavama NBA lige te konstantnim radom na novim izdanjima kao reper i glazbeni producent. Jedan od najboljih košarkaša svih vremena je 2015. pod psudonimom DJ Diesel godine nastupio pozornici poznatog TomorrowWorld festivala gdje je debutirao miksom trap, EDM, i hip hop žanrova. Od tada je često viđen gost brojnih klubova i festivala svijeta.

john digweed 1
Vezani članci
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
brejcha 1
Defected nastavlja s iznenađenjima povodom svog 25. rođendana.
sonus 2