Skip to main content
  • 25.07.2023.

Nakon spektakla uz Gates of Agartha, BSH Events dovodi Hot Since 82 u Cave Romane

BSH Events još jednom priprema spektakl u antičkom kamenolomu 12. kolovoza

Piše: 

BSH events još jednom se vraća u antički kamenolom Cave Romane gdje nastavlja svoju jubilarnu desetu sezonu 12. kolovoza, kada dovode Hot Since 82.

Prošlog ljeta elektronička glazba premijerno je preuzela antički kamenolom Cave Romane nedaleko od istarskog Vinkurana s audio-vizualnim spektaklom u režiji Jorisa Voorna za što je zavrijedila nagradu Najboljeg open air partyja prema nagradi Ambasador. Ove godine Cave Romane je dobila potvrdu kao apsolutna hit destinacija za plesnjake s festivalom Gates of Agartha, a u obranu prošlogodišnjeg “naslova” ide s novim događajem.

Iz Leedsa u Istru stiže Daley Padley poznatiji kao Hot Since 82. Engleska ikona i miljenik hrvatske publike svoje prve korake u elektroničkoj glazbi je započeo s 17 godina u svom rodnom gradu.

U jednom trenutku se umorio od elektroničke glazbe, no njegova strast se ponovno probudila 2010. od kada nastupa kao Hot Since 82. Debitantski singl pod pseudonimom “Let It Ride” mu je otvorio brojna vrata na sceni, a hit trake poput “Buggin” i “Restless” su ga prometnule na sami vrh. Osim što je Hot Since 82 poznat po svojoj vrhunskoj produkciji, svojim setovima osvaja publiku zahvaljujući vrhunskom tehnikom miksanja i uzbudljivim glazbenim odabirima.

Engleska ikona krajem svibnja uz nekoliko tisuća partijanera premijerno je zaplesala u Zagrebu na središnjem terenu Teniskog centra Maksimir, a najbolje trenutke s plesnjaka provjerite u našoj reportaži.

Iz BSH eventsa ususret ponovno povratku u Istru poručuju “Pripremite se na ples pod zvijezdama u veličanstvenom rimskom kamenolomu Cave Romane dok vas Hot Since 82 odnese na putovanje ispunjeno euforijom.”

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: BSH Cave Romane presents Hot Since 82


 

sea star desk
brejcha 1
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju
soul gravity mobile
Uspon i pad plesne glazbe iz ere 70-ih u New Yorku koji nudi blistav, propulzivan pogled na živahnu, ali osuđenu na propast njujoršku kulturnu eksploziju