Skip to main content
  • 5.01.2018.

Bivša techno DJane vodi vas kroz unikatne provode klupskih večeri Amsterdama

Nekada techno vinly DJane, Juliette, vodi vas kroz čari amsterdamskih partija nudeći upoznavanje sa svim apsektima jedne klupske večeri.

Piše: 

Internet nam u današnje vrijeme nudi pronalazak svakojakih zanimljivih sadržaja, pa smo tako surfajući naišli na posve zanimljivu ponudu. Na AirBnb, za oko nam je zapela ponuda bivše techno DJane, Juilette koja prijavljene na istu vodi kroz posebno odabrani party diljem Amsterdama.

Juliette se DJingom bavila od 1998. do 2005. od područja SAD-a od Španjolske. Istime se prestala baviti zbog vlastite novopečene obitelji, pa se tako 2010. seli u Nizozemsku gdje danas živi i radi. Puna iskustva za vrijeme rado u, na i oko DJ pulta odlučila je mladima (18+) i onima koji se tako osjećaju dočarati klupsku scenu Amsterdama na posve unikatan način.

Kako i sama kaže, njoj techno glazba predstavlja jednu uzbudljivost koja je cijelo vrijeme u radu, gdje se nijedan trenutak više neće ponoviti, nudeći jedinstvenost, pa tako i sama u ovoj ponudi nudi isti takav provod. Jer ipak se radi o svega jednom danu zajedničkog druženja.

No po čemu je ovaj party provod uistinu poseban, pitate se. Juillete ovom prilikom svakom sudioniku priuštit će da istraži svaki kutak odabranog kluba za jedan od dva ponuđena termina. Posebnu pozornost posvetit će kvaliteti zvuka u klubu, DJ opremi, koja se i zašto koristi, a uho ćete morati dodatno naćuliti jednom kada krene pričati o tri glavna skilla koja svaki DJ mora posjedovatitehnika mixanja, selekcja glazbe te flow iliti tećnost seta.

Ovo je čisti školski primjer turističke ponude u kojem ste vi učenik koji sve pomno sluša i prati, a Juliette vam u hodu govori i objašnjava svaki korak klupske večeri.  Najbitnija stavka dolazi na kraju, a to će biti pronalazak dobre pozicije na flooru kluba gdje će vas DJ ili DJane natjerati da se izgubite u njihovom setu. Ljubiteljica techno glazbe i vinyla za vas ima i iznenađenje, besplatne LED igračke koje dizajnira jedan/na od njezinih prijatelja.

Trenutno su dostupna dva datuma za 2018. od kojih je jedan 9. veljače, a drugi 2. ožujak. Cijena za ovaj specifičan provod je 95 eura, a uključuje i kartu za party gdje god da išli.

Party cipelice u torbu, prijavite se OVDJE i spremni ste za nezaboravno iskustvo Amsterdama.

 

sonus 1
Vezani članci
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
wls 20 mobile
Honey Dijon, David Morales i François K samo su neki od poznatih aktera koji su sudjelovali u stvaranju novog dokumentarca.
brejcha 2