Skip to main content
  • 29.04.2009.

Bob Sinclar na ovogodišnjem Refresh festivalu!

DJ zvijezda Bob Sinclar nastupit će 2. kolovoza na ovogodišnjem, trećem po redu Refresh festivalu u Kotoru. Planetarno popularni francuski producent i DJ je upravo potvrdio izlazak novog hit albuma „Born In 69“, 11. svibnja, nakon čega kreće na veliku svjetsku turneju!

Piše: 

Bob Sinclair je krajem ožujka objavio novi hit single „LaLa Song“ na kojem gostuju kultni njujorški reperi iz benda Sugarhill Gang. Od singla se s pravom očekuje da postane veliki klupski hit, kao što je to bio slučaj i sa hitovima sa posljednja dva albuma „Western Dream“ i „Soundz of Freedom“. Prva mjesta top lista širom Evrope tada su zabilježili hitovi „Love Generation“, World Hold On“ i „Sound of Freedom“.

{seyretpic id=283 align=center}

Uz nove hitove koji će se do ovog ljeta znati već napamet, publiku Refresh festivala u diskoteci Maximus u nedelju 2. kolovoza očekuje provod uz najveću zvijezdu globalne house scene. Uskoro će biti najavljeni i drugi velikani svetske DJ scene, kao i početak prodaje ulaznica za treći Refresh festival u Kotoru koji će se održati od 30. srpnja do 2. kolovoza ove godine.

{snippet 1}

sonus 2
soul gravity mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.
sea star mobile
Na YouTubeu se pojavio rijedak dokumentarac o techno sceni iz 1995. godine koji donosi uzbudljive uvide.