Skip to main content
  • 13.09.2023.

Boogaloo sprema upečatljiv jesenski program, a otvara ga Miss Monique 22.09.

Nakon dugog toplog ljeta u kojemu je Future Scope priredio dva vrhunska open-air događaja, vrijeme je za povratak na dobro poznato mjesto radnje – zagrebački Boogaloo

Piše: 


Renomirana hrvatska elektronička organizacija Future Scope priprema još jednu spektakularnu jesensku sezonu, a za njenu uvertiru ponovno u goste dovode Miss Monique, u petak 22. rujna. Uz ukrajinsku DJ-icu i producenticu na velikom flooru zagrebačkog “hrama sreće” sviraju Sinisa Tamamovic, Shipe i Neroa, dok će drugi floor preuzeti predstavnici Dobrog HouseaTom Bug i Elena Mikac.

Tijekom jeseni još gostuju Stacey Pullen, Matt Sassari, Mihai Popoviciu (06.10.), The Yellowheads (31.10.), Ben Klock (17.11.) uz brojne domaće i regionalne snage, a tamo će se održati i rođendanski festival povodom novog vizualnog identiteta Klubske Scene o kojem ćemo pisati vrlo skoro.

Miss Monique je dobro poznato ime hrvatske publike, a svjetska publika ju je upoznala s hitom “No Fear” koji se našao u u setovima renomiranih trance DJ-eva poput Paul Van Dyka, Armin Van Buurena, Paul Oakenfolda, Gareth Emeryja i drugih. Svojim glazbenim razvojem, pronašla se u niši progresivnog housea te melodic techno zvuka, a on ju je doveo do Ibize, Tomorrowlanda i popularnih klubova poput Printworksa. Njeni live setovi broje milijunske preglede, a svoje umijeće je prezentirala i za francuski Cercle.

Svoju adresu u Bosni i Hercegovini, za onu u Londonu već prije više od desetljeća zamijenio je Sinisa Tamamovic. Renomirani DJ i producent karijeru je započeo u Banja Luci još krajem prošlog tisućljeća te mu nije trebalo dugo vremena da izgradi svoju reputaciju u regionalnim elektroničkim krugovima zahvaljujući svojim spojem techno, tech-house i minimal beatova.

Podršku na velikom plesnom podiju zaključuju, stalni rezidenti Future Scopea te Boogalooa Shipe i Neroa, dok na drugom flooru Elena Mikac i Tom Bug prezentiraju ono najbolje od njihove etikete “Dobar House”, a to su hipnotizirajući house i disco ritmovi.

Ulaznice su dostupne kroz sustav Entrio.

FB EVENT: Future Scope Season Opening w. MISS MONIQUE [22.09.2023]

sonic desktop
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.
sonic mobile
Snimljen na Burning Manu 2012., ovaj dokumentarac prkosi stereotipima o poznatom festivalu prateći nevjerojatnu avanturu dvoje 60-godišnjih roditelja.